PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
A dobrze, lekko mnie muli tylko z rana i wieczorami ale jest to do przeżycia. A poza tym nudy, siedzę z córka na L4 i leczymy zapalenie oskrzeliHej niesamowita historio!jak się czujecie?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A dobrze, lekko mnie muli tylko z rana i wieczorami ale jest to do przeżycia. A poza tym nudy, siedzę z córka na L4 i leczymy zapalenie oskrzeliHej niesamowita historio!jak się czujecie?
![]()
Ja czasem mam uderzenia gorącaCzesc! bądź dobrej myślibędziemy przesyłać Ci pozytywne wibracje tutaj
Czekamy z zaciśniętymi kciukami razem z Toba zatem na betę
Dziewczyny, tak z innej beczki .. czy Wam też jest ciągle gorąco?
mi też jest zimno ciągle, jedyny wyjątek to była niedzielna msza - aż mi się słabo robiłoCzesc! bądź dobrej myślibędziemy przesyłać Ci pozytywne wibracje tutaj
Czekamy z zaciśniętymi kciukami razem z Toba zatem na betę
Dziewczyny, tak z innej beczki .. czy Wam też jest ciągle gorąco?
Mnie też zimno, wczoraj w dwóch swetrach siedziałammi też jest zimno ciągle, jedyny wyjątek to była niedzielna msza - aż mi się słabo robiło![]()
Przy córce gorąco mi było na maksa, a teraz bym się dwoma kocami nakryła najchętniejDziewczyny, tak z innej beczki .. czy Wam też jest ciągle gorąco?
Ja to samo, zawsze jest mi gorąco a teraz ciągle zimnoPrzy córce gorąco mi było na maksa, a teraz bym się dwoma kocami nakryła najchętniej![]()
Mam nadzieję że to nie oznacza że jak gorąco to córka a jak zimno to syn, bo wolałabym córkęPrzy córce gorąco mi było na maksa, a teraz bym się dwoma kocami nakryła najchętniej![]()
no wlasnie mialam mowic ze musimy przeprowadzic badania XDMam nadzieję że to nie oznacza że jak gorąco to córka a jak zimno to syn, bo wolałabym córkę![]()
Mam i syna i córkę, więc mogę z całą pewnością powiedzieć że nie ma to żadnego znaczenia bo mi generalnie ciągle było zimnoMam nadzieję że to nie oznacza że jak gorąco to córka a jak zimno to syn, bo wolałabym córkę![]()