Kinga1013
Fanka BB :)
ja umówiłam wizytę już z miesiąc temu, miałam iść skonstulować moje wyniki z trombofilii a tu się okazuje że wizyta ciążowaBydgoszcz![]()
Jakim cudem macie tak szybko po umawiane wizyty??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja umówiłam wizytę już z miesiąc temu, miałam iść skonstulować moje wyniki z trombofilii a tu się okazuje że wizyta ciążowaBydgoszcz![]()
Jakim cudem macie tak szybko po umawiane wizyty??
Tak myślałam! Coś za szybko te wizyty. U nas prywatnie czeka się 3 a nawet 4 tyg.ja umówiłam wizytę już z miesiąc temu, miałam iść skonstulować moje wyniki z trombofilii a tu się okazuje że wizyta ciążowaudało się w pierwszym cyklu, w sumie 3x się tylko przytulaliśmy a patrzyłam na owulację wg tego kalendarzyka z kwiatkiem także udało nam się wstrzelić
![]()
Daj znac czy juz cos bylo widacTeż mam jutro wizytę tyle, że prywatnie i to będzie 5t+4d![]()
nawet nie mów, ja się chciałam umówić to na połowę grudniaTak myślałam! Coś za szybko te wizyty. U nas prywatnie czeka się 3 a nawet 4 tyg.
coś powinno być już widać, na serduszko może za szybko ale kto wie...Daj znac czy juz cos bylo widacJa dzisiaj tez 5+4, a wizyte mam we wtorek i meeeega sie stresuje
GdanskDziewczyny, a skąd jesteście?
Ja śląsk okolice Katowic
ja często czuję ból podbrzusza, raz jakieś ciągnięcie teraz no leżę i mnie kłuje, a robi się Wam już ta kreska ciemna do pępka? Bo mi jakby coś zaczyna się przebarwiaćDziewczyny czy Was tez tak pobolewa podbrzusze jak pochodzicie ? Dzisiaj cały dzień mam taki dyskomfort
super uwielbiam pomorze, mogłabym tam mieszkać, te widoki i czyste leciutkie powietrze, zawsze jak wracamy z urlopu jak się wjeżdża na śląsk to od razu się gorzej oddycha, fakt kiedyś było znacznie gorzej ale teraz też idealnie nie jestGdansk![]()
Ja SzczecinDziewczyny, a skąd jesteście?
Ja śląsk okolice Katowic