MatkaJoanna
Fanka BB :)
Rozmowy przy stoleNo ja mam tak samo. Kiedyś tak czysto teoretycznie rozmawialiśmy o tym przy rodzinie i wyszlo ze to głupota na stare lata dziecko jeszcze. Tym bardziej ze dwójka juz odchowana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozmowy przy stoleNo ja mam tak samo. Kiedyś tak czysto teoretycznie rozmawialiśmy o tym przy rodzinie i wyszlo ze to głupota na stare lata dziecko jeszcze. Tym bardziej ze dwójka juz odchowana.
Tak i te teksty że to dla 800+ ( bo przecież dziecko takie tanie w utrzymaniu jestNo ja mam tak samo. Kiedyś tak czysto teoretycznie rozmawialiśmy o tym przy rodzinie i wyszlo ze to głupota na stare lata dziecko jeszcze. Tym bardziej ze dwójka juz odchowana.
Jeny zazdroszczę wagi. Choć dla mnie waga musi być z 7 z przodu bym dobrze sie czuła. 50 to ja miałam jak bylam nastolatkąKurde zimno mi jest jak cholera… już mam na sobie koc gruby , sweter , grube skarpety… dramatdo tego wszystkiego mam ochotę na nie zdrowego maka
ale w sumie za często to takich rzeczy nie jem i tak zagaduje do męża czy pojedzie…
Ps. Ciekawe ile w tej ciazy przytyje , w pierwszej 18 kg ale dużo wody mi się zatrzymało w organizmie startowałam z wagi 50 kg , teraz wazę 48 i zobaczymy jak będzieale apetyt mi dopisuje
![]()
9oooo to ładna różnica będzieTeż mam 35 lat, córka w marcu 18, syn prawie 11. Zastanawiam się jak to będzie ale mimo wszystko bardzo się cieszę z dzidziusia. Sporo się zmieniło od czasu mojej ostatniej ciąży. Uważam, że mimo wszystko jest to dobry czas na dzidziusia![]()
Ja się tym nie przejmuje ile przytyje , bo praktycznie wszystko samo zeszłoJeny zazdroszczę wagi. Choć dla mnie waga musi być z 7 z przodu bym dobrze sie czuła. 50 to ja miałam jak bylam nastolatkąale rozumiem ile by się nie ważyło nie ma co przesadzać z dodatkowymi kg bo to nie służy ani chudym ani przy kości
ja się tylko modlę by nie przekroczyć 18 kg, w ostatniej ciąży uważając na to co jem i trzymając dietę miałam +17!
E tam , nie ma co się przejmować , po ciazy będzie mniejJa tez startuje z wagą 7 z przodu, a w poprzednich ciążach tyle ważyłam już na sam koniec![]()