Mika88
Fanka BB :)
Ale smaka zrobiłaśNie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale smaka zrobiłaśNie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra![]()
mniam mniam, smacznegoNie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra![]()
A mi mąż kupił gorący kubek serowa z grzankami i powiem wam ze mdłości przeszły. Jednak niezdrowe jedzenie nie jest takie złeNie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra![]()
Ja mam 26 i nie mam pewności ale wydaje mi się że @Yolandelo pisała że tyle samo. Wydaje mi się że to nie jest wcale jakoś mało zwłaszcza na pierwsze dziecko ale patrząc na średni wiek tutaj to rzeczywiście jestJestem ciekawa ile lat ma majmlodsza dziewczyna u Nas na grupie ?Bo tak średnio narazie to wszystkie po 30 łącznie ze mną ja 31
![]()
Tak, dzieci tylko i wylacznie się robi dla pieniędzyTak i te teksty że to dla 800+ ( bo przecież dziecko takie tanie w utrzymaniu jest) albo już usłyszałam od mojej mamy ( tylko ona wie) że Przynajmniej emeryturę będę mieć bo to 4 dziecko. No i tak będę miała
![]()