MatkaJoanna
Fanka BB :)
To samo. Dzisiaj mnie trzęsie z zimna jak na porządnym kacu. Nagrzalam tak w domu, że moi Panowie chodzą w krótkich rękawach. A ja po uszy pod kocemKtoś tu dzisiaj pisał że mu zimno pozdrawiam znad podwójnego koca![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To samo. Dzisiaj mnie trzęsie z zimna jak na porządnym kacu. Nagrzalam tak w domu, że moi Panowie chodzą w krótkich rękawach. A ja po uszy pod kocemKtoś tu dzisiaj pisał że mu zimno pozdrawiam znad podwójnego koca![]()
No ciekawe , zrobimy tez tabelkę z wiekiemJa mam 26 i nie mam pewności ale wydaje mi się że @Yolandelo pisała że tyle samo. Wydaje mi się że to nie jest wcale jakoś mało zwłaszcza na pierwsze dziecko ale patrząc na średni wiek tutaj to rzeczywiście jestKojarzy mi się że ktoś jeszcze pisał że 23, ale nie pamiętam kto i reszta chyba starsza. Jak będzie ta prywatna grupa to musimy zrobić tabelkę o której pisała jedna dziewczyna w której będzie też wiek bo też jestem ciekawa
![]()
Tak to byłam jaKtoś tu dzisiaj pisał że mu zimno pozdrawiam znad podwójnego koca![]()
Ja się boję że moje dziecko przegrzeję bo jej ubrałam piżamę na to śpiworek i przykryłam kołdrąTak to byłam ja![]()
Mój młody wczoraj zasnął i za jakieś 15 minut zaczął płakać coś się kręcić , ja mówię kurde co jest grane… pojedzony jest , raczej nic mu nie jest.. mój mąż przyszedł i mówi przecież tu jest za ciepło ! Faktycznie przewietrzył pokoj i mały spał jak zabityJa się boję że moje dziecko przegrzeję bo jej ubrałam piżamę na to śpiworek i przykryłam kołdrądobrze że ona już umie się rozgrzebać sama spod tylu warstw
![]()
Ja w poprzedniej ciazy miałam tez ochotę często na hot doga i to właśnie nie takiego byle jakiegoJa cały wieczór cierpię, bo mam ochotę na śledzia,hot doga z musztardą i coca colę. A najbardziej tragiczne jest to że z całej tej wesołej gromadki w domu mam tylko śledzia. Papcio wypił całą colęa hot doga nie mam skąd wytrząsnąć, bo to by musiał być taki z budy gdzie te sałatki na blacie się rozsypują i wszędzie śmierdzi tą musztardą
i dodam że na codzień ja takich rzeczy nie jadam tylko dziś mi się zachciało
![]()
U mnie termin na 10.07Natomiast tabelka z terminami porodu klaruje się póki co tak , choć wiadomo ona będzie ruchoma i pewnie będziemy czasem zmieniać po wizytach . Kto chce proszę się dopisywaćpóźniej jak już będzie wiadomo jaka płeć to przy nicku będzie serduszko
. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje co byście chciały dodać to piszcie
1.01
2.07
3.07
4.07 @Naataaliaa
5.07 @Kinga1013
6.07
7.07 @Mika88
8.07
9.07 @Lena049
10.07
11.07
12.07
13.07 @pinnace
14.07
15.07
16.07
17.07 @zolinka_
18.07
19.07 @beaunuage @Paula94
20.07 @Ifi25
21.07
22.07
23.07
24.07 @Estuś
25.07 @MatkaJoanna
26.07 @Fralex
27.07
28.07 @Megi^^
29.07
30.07
31.07 @Kasia.dobry
To się nazywa znęcanie nad koleżanką nie mam w domu nawet pół parówkiDla mnie najlepsze hotdogi robi mój mążtakie z surówką, pomidorem, ogórkiem i prażoną cebulką
![]()
Hehe, ja też bym zjadła a nie mam nic, jutro nadrobimyTo się nazywa znęcanie nad koleżanką nie mam w domu nawet pół parówki![]()