reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Jak ja się cieszę że u Was tak pięknie idą te wizyty 🥰
Nie ukrywam że jest mi też strasznie ciężko czekać prawie 2 tygodnie na pierwszą wizytę. Chciałabym już mieć to za sobą 😀

Do tego wszystkiego młody daje mi w kość bo włączyła mu się mamoza i chciałby być ciągnę noszony, tulonu i tylko ja mogę go ululac do snu. A nie ukrywam że te 10kg do noszenia jest ostatnio cięższe
Jedziemy na tym samym wózku u mnie wizyta za prawie 2tyg bo 11.12
Doczekamy sie 💪

Mija Młoda na 15kg 🤦

Tragedia:( ktoś mnie źle zapisał i nie ma mojego lekarza, opiznienie ogromne i do tego wizyta bez USG:( dobrze że chociaż miły lekarz ale ***** się dowiedziałam, wkurzyłam się i czekam w Medicoverze na USG bo ja dzisiaj już chce zobaczyć czy wszystko jest okej, dobrze że był termin na 14 bo aż mi się płakać chciało..

Jedziemy na tym samym wózku u mnie wizyta za prawie 2tyg bo 11.12
Doczekamy sie 💪

Mija Młoda na 15kg 🤦
Dosłownie na tym samym bo wizyte mam tego samego dnia.

Mój ma dopiero 8 miesięcy i taka wagę. Aż się boje co będzie dalej xD

Tragedia:( ktoś mnie źle zapisał i nie ma mojego lekarza, opiznienie ogromne i do tego wizyta bez USG:( dobrze że chociaż miły lekarz ale ***** się dowiedziałam, wkurzyłam się i czekam w Medicoverze na USG bo ja dzisiaj już chce zobaczyć czy wszystko jest okej, dobrze że był termin na 14 bo aż mi się płakać chciało..
Współczuję stresu :(

Już jestem po USG jest serduszko mamy 6+2❤️ i jak to doktor powiedział nie ma się do czego przyczepić bardzo się cieszę już będę spokojniej spać 🥰
No to po takim wstępie super wieści!!! Gratki wielkie! Wspaniałe wieści.
Ja już po wizycie, chyba znalazłam moją panią doktor, która jest absolutnie wspaniała. Jest pęcherzyk i zarodek coś tam jej zaczynało mrugać jakby przepływ, ale jeszcze dzisiaj za wcześnie na uchwycenie serduszka na doplerze, bo ciąża wychodzi o kilka dni młodsza. Wg kalendarza mam 6+2 a wg USG jej wyszło 5+4. Mówi że na chwilę obecną wszystko wygląda dobrze. Mam kolejną wizytę za tydzień i mówi że wtedy już na pewno będzie ♥️ Dostałam heparynę i w sumie z jej powodu do niej o tydz wcześniej poszłam. Niby jest dobrze ale znów tydzień niepokoju. No ale tak już będzie raczej do porodu 😵‍💫 Dostałam cały pakiet badań które muszę zrobić i wyniki już przynieść na następną wizytę czyli te drogie badania mnie teraz czekają.
Wspaniale! ! Teraz tylko dotrwać do następnej wizyty😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry