Estuś
Moderator
Napisałam do aniaslu , ze nie możecie przez te linki dołączyć do grupy i żeby dała instrukcje jak macie to zrobićNie przejmuj się ją też nie mogę znaleźć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisałam do aniaslu , ze nie możecie przez te linki dołączyć do grupy i żeby dała instrukcje jak macie to zrobićNie przejmuj się ją też nie mogę znaleźć.
O żeś! Gratuluję podwójnie! I spokojnej ciąży życzę! Ja ostatnio do męża mówiłam że kto wie może to bliźniaki ( w rodzinie męża dużo bliźniaków) to mi powiedział że nie mam wydziwiac, zgadzał się na jednoOj coś poszło nie tak.
Moj termin to 7.07.
I będą bliźniaki
o gratulacje nasze pierwsze bliźniakiOj coś poszło nie tak.
Moj termin to 7.07.
I będą bliźniaki
Super dziękujęNapisałam do aniaslu , ze nie możecie przez te linki dołączyć do grupy i żeby dała instrukcje jak macie to zrobićwiec czekam na odpowiedz
![]()
Ja też zgadzałam się na jedno. U nas nikt bliźniaków nie ma. Dlatego moje zdziwienie.O żeś! Gratuluję podwójnie! I spokojnej ciąży życzę! Ja ostatnio do męża mówiłam że kto wie może to bliźniaki ( w rodzinie męża dużo bliźniaków) to mi powiedział że nie mam wydziwiac, zgadzał się na jedno![]()
mam identycznieZobacz załącznik 1589669takie coś si3 wyświetla nie ma nigdzie przycisku
Napisałam do aniaslu , ze nie możecie przez te linki dołączyć do grupy i żeby dała instrukcje jak macie to zrobićMnie też dodajcie do grupy bo nic nie mam![]()