hermanita
Aktywna w BB
Ja również nic nie dostałam i widzę, ze dzisiaj cisza jest na wątku wiec chyba większość jest już na prywatnymJa nie dostałam żadnej wiadomościa idzie jakoś wyszukać to prywatne forum?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również nic nie dostałam i widzę, ze dzisiaj cisza jest na wątku wiec chyba większość jest już na prywatnymJa nie dostałam żadnej wiadomościa idzie jakoś wyszukać to prywatne forum?
Wow! GratulacjeCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam![]()
Ja też jeszcze nie. Ale ja jak zawsze opóźnionaJa również nic nie dostałam i widzę, ze dzisiaj cisza jest na wątku wiec chyba większość jest już na prywatnym
Nie wiem jak to widać gdy ktoś nie ma dostępu ale ja jak wejde w lipcowe 2024( nie bezpośrednio w forum tylko na glona str z różnymi wątkami) to tam jest lipcowe prywatnie.Ja nie dostałam żadnej wiadomościa idzie jakoś wyszukać to prywatne forum?
O jejku jak super!! Gratki razy 2!!!!Cześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam![]()
Tam też ciszaJa również nic nie dostałam i widzę, ze dzisiaj cisza jest na wątku wiec chyba większość jest już na prywatnym
Dziś taki dzień widocznieTam też cisza![]()
U nas śnieg tylko na dachach tak ledwo ledwo! A ja już też chcę śnieg! Lubię taka spokojna mroźną biała zimę!!! Mocna upadła? Szybko jej przejdzie, bałwan się sam nie ulepiDziś taki dzień widocznieMy nie wychodzimy bo Młoda pogniewała się na sanki po wczorajszym upadku i układamy puzle
Już się powoli przekonuje. Po domu lalkę na sankach wozi i sama zaczęła siadać. Wargę sobie rozcięła lekko. Już śladu nie ma. Ale opowiada jeszcze że zrobiła nam na sankach.U nas śnieg tylko na dachach tak ledwo ledwo! A ja już też chcę śnieg! Lubię taka spokojna mroźną biała zimę!!! Mocna upadła? Szybko jej przejdzie, bałwan się sam nie ulepino chyba że już jest.