Estuś
Moderator
GratulacjeCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam![]()
Poczekamy. Jeszcze wiele miesięcy czekania przed namiNiestety dziewczyny ja już nie jestem w stanie nic przyspieszyć , na bieżąco wysyłam nicki , teraz wsyzskto w rekach aniaslu .
Tak
Aaaa to fajnie dlatego cię kojarzęTakale później odpadłam z forum bo mnie obowiązki zjadły
![]()
Podziwiam pamięć. Ja czasami zapominam jak się nazywamAaaa to fajnie dlatego cię kojarzęwiadomka chyba jak wszystkich
![]()
oooo jejjjj to dopiero wieści gratulacje podwójneCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam![]()
na klatę to będziesz brać w lipcu dwa skarbySądzę że moja lekarka była w nie mniejszym szoku.kompletnie się tego nie spodziewałam, dwa lata się staraliśmy i nie mieliśmy żadnej stymulacji owulacji. No ale cóż trzeba się z tym oswoić i wziąć to na klatę
![]()