• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Hej, dziewczyny. Miałam ciężkie okres ostatnio. Troszkę mnie praca pochłonęła. Chciałam nadrobić zaległości ale ma problem z prywatną grupą tak jakby usunięto mi dostęp czy cos się zmieniło?

Hej, dziewczyny. Miałam ciężkie okres ostatnio. Troszkę mnie praca pochłonęła. Chciałam nadrobić zaległości ale ma problem z prywatną grupą tak jakby usunięto mi dostęp czy cos się zmieniło?
być może zostałaś usunięta @Estuś ostatnio wywoływała dziewczyny które w ogóle się nie udzielały bo chciałyśmy wiedzieć czy jeszcze chcą z nami być i nie wiem czy któraś się w ogóle odezwała..

reklama
być może zostałaś usunięta @Estuś ostatnio wywoływała dziewczyny które w ogóle się nie udzielały bo chciałyśmy wiedzieć czy jeszcze chcą z nami być i nie wiem czy któraś się w ogóle odezwała..
wydaje mi się że nie odzywanie się przez dwa tygodnie nie powinno być podstawą do wywalania zawsze można napisać np. najpierw wiadomość z zapytaniem czy aby na pewno wszystko ok ale może się mylę. Rozumiem jeśli były by to osoby które nigdy nic nie napisały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry