Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zadzwoniłabym na Twoim miejscu bo bym nie wytrzymała, ja miałam w grudniu prenatalne, w pon pobierali krew a w czw miałam usg i lekarka miała już wyniki pappy u siebie w komputerze więc chyba nie powinno to tyle trwaćDzwonić mają tak czy inaczej a dopiero wysłać wyniki, sprawdzam skrzynkę kilka razy dziennie, spam też i nic.
Ja pappe miałam w ciągu kilku dni ,moze nawet 2 dni czekałam a później poszlam na USG i opis wraz z pappa dostałam w ciągu 3-4 dniCześć, są tu jeszcze dziewczyny które miały badania prenatalne w okolicy 11 stycznia?![]()
Jak długo czekałyście na email z wynikami pappy? U mnie dziś 14 dzień roboczy a wiadomości nadal brak, jutro równe 3 tyg jak była krew pobrana i USG robionezaraz zacznę po ścianach chodzić
![]()
Hej,Cześć, są tu jeszcze dziewczyny które miały badania prenatalne w okolicy 11 stycznia?
Jak długo czekałyście na email z wynikami pappy? U mnie dziś 14 dzień roboczy a wiadomości nadal brak, jutro równe 3 tyg jak była krew pobrana i USG robionezaraz zacznę po ścianach chodzić
![]()