Aurorah
Fanka BB :)
Ja póki co mam 2kg na plusie od wagi sprzed ciąży. A teraz jestem w 17 tygodniu.Ile już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kga jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja póki co mam 2kg na plusie od wagi sprzed ciąży. A teraz jestem w 17 tygodniu.Ile już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kga jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
![]()
18tydzień i 2 kg na plusieIle już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kga jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
![]()
Ja 16 tydzień wpierw przytyłam 3kg, potem z nich spadłam, a teraz jest o 1,5 kg więcej niż ostatnim razem kiedy się ważyłamIle już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kga jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
![]()
Na szczęście mnie to jakoś omija. Do tej pory jeszcze nie usłyszałam ani jednej...uff18tydzień i 2 kg na plusie
A tak poza tym - usłyszałyście już największe ciążowe głupoty?
U mnie od teściowej i mamy mam zakaz chodzenia pod sznurkamiZnajomy, któremu urodziło się dziecko zakazał mi jeść sery żółte (twarogi, mozzarella może być), bo dziecku wody płodowe zatykają uszy i może nie słyszeć. Oprócz tego, oczywiście szczepionki wywołują autyzm i lepiej dziecka nie szczepić przynajmniej w terminie. I najlepsze - "po co nosić noworodka do fizjoterapeuty, skoro kiedyś wszystkie dzieci były wychowywane bez lekarzy i każdy jest zdrowy". Mi się prawie nóż w kieszeni otwierał- "złote rady" w ciąży są najgorsze....
![]()
16+5 i na ten moment waga mniej więcej taka jak przed ciążą, ale w pierwszym trymestrze spadła ok. 2kg. Więc nadrabiamIle już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kga jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
![]()
Ja mam zamiar iść na basen ale narazie trochę kaszleja 8kg, nawet nie mów, bo jak tak dalej pójdzie to skończę znowu na 20+ nie to, że się o figurę martwię, ale wiem jaka jest różnica w samopoczuciu jak się ma 13 a 20no ale odchudzać się teraz to niebardzo, jedynie trzeba się hamować i uważać na to co się je
Zazdroszczę.Ja póki co mam 2kg na plusie od wagi sprzed ciąży. A teraz jestem w 17 tygodniu.
Ważyłam się 3 tygodnie temu, byłam wtedy w 17 tyg i miałam 2.5 kg+. Za tydzien wizyta to się zobaczy.Ile już przytykyscie i w którym jesteście tygodniu ciąży? Ja już 6 kga jestem w 20 tyg i trochę się boje jak to dalej będzie
![]()