Malinka2626
Fanka BB :)
Nie wątpię haha ,a wy wiecie jaka płeć?Da radę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wątpię haha ,a wy wiecie jaka płeć?Da radę![]()
No już nie ma wyjściaDa radę![]()
A ja miałam mieć wizytę dziś, a tu nagle zmiana terminu na jutro... Ja mam wrażenie, że ciąża to nic innego jak tylko czekanie, czekanie ciągle na cośNie wątpię haha ,a wy wiecie jaka płeć?
Ja też ciagle czekam na coś.A ja miałam mieć wizytę dziś, a tu nagle zmiana terminu na jutro... Ja mam wrażenie, że ciąża to nic innego jak tylko czekanie, czekanie ciągle na coś![]()
Jak ja cię dobrze rozumiemU mnie też po USG połówkowym, maleństwo tak się ułożyło, że nie dało zobaczyć płci![]()
Z mężem nie możemy wytrzymać i jedziemy na kolejne USG w czwartek![]()
To badanie jeszcze przede mną.Ja też ciagle czekam na coś.Niedługo czeka mnie test obciążenia glukoza
![]()
Przynajmniej macie jakieś informacjeJak ja cię dobrze rozumiemmiałam podobnie na 3 USG ,nóżki złączone. Niby wiemy że dziewczynka ale w piątek mam kolejne ale raczej cudownie się nie zmieni
![]()
To czekanie jest męczącePrzynajmniej macie jakieś informacjeA u nas, nic... Chyba zaczne beżowe ciuszki kupować
![]()