Szelejla
Fanka BB :)
Ja idę jutro 6+2 będzie oby i u mnie było tak ładnieJa już po wizycie6+2 serduszko bije
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja idę jutro 6+2 będzie oby i u mnie było tak ładnieJa już po wizycie6+2 serduszko bije
![]()
może skonsultuj z innym lekarzem? Przeważnie właśnie i to i to się bierze dla bezpieczeństwatak wtrące się z czerwcowych. Ja też biorę acard i heparyne
W sumie troszke dziwię się że lekarz kazał Ci samą heparyne przy takiej mutacji.
o dziękimoże skonsultuj z innym lekarzem? Przeważnie właśnie i to i to się bierze dla bezpieczeństwa
mi gin coś mówił o 36 tygodniu. Ja biorę zastrzyk rano, a na noc acardo dziękiskoro tak to sobie będę brała, do którego tc można acard? Bo gdzieś mi się przewinęło, że przed porodem trzeba odstawić
a ja wszystko wieczorem, czy to kiedy je bierzemy ma jakieś znaczenie?mi gin coś mówił o 36 tygodniu. Ja biorę zastrzyk rano, a na noc acard
tak 12h przerwy między jednym a drugim lekiem musi byća ja wszystko wieczorem, czy to kiedy je bierzemy ma jakieś znaczenie?
Chyba nie bo ja wcześniej brałam acard rano a zastrzyk wieczorem. Ale lepiej dr dopytaja ja wszystko wieczorem, czy to kiedy je bierzemy ma jakieś znaczenie?
ok dzięki, dobrze wiedziećtak 12h przerwy między jednym a drugim lekiem musi być
Ja już po rozmowie, nie było tak źle, dzieci się ciesząmoja starsza na pewno będzie niezadowolona z tego faktu za to młodsza od dawna mówi, że by chciała dzidziusia
musi być! Fajnie masz, że się cieszą, nasza starsza ma taki etap że do szkoły średniej chce do Warszawy bo daleko od nas a potem się wyprowadzi do HiszpaniiJa już po rozmowie, nie było tak źle, dzieci się ciesząco prawda wieksza radość była kiedy 4 lata temu byłam w ciąży, z córką nawet na usg połówkowe poszłam bo chciała
. Szok że tak szybko się rozeszły się wieśći. Oby u gina było tylko ok, idę 16.11.