Kinga1013
Fanka BB :)
musi być!Spoko. Wiadomo jak każdy martwię się czy wszystko ok. Ale jeśli coś ma złego się stać to się stanie czy bede już po USG czy nie. Jednak liczę że jak w poprzednich 3 ciążach wszystko będzie dobrze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
musi być!Spoko. Wiadomo jak każdy martwię się czy wszystko ok. Ale jeśli coś ma złego się stać to się stanie czy bede już po USG czy nie. Jednak liczę że jak w poprzednich 3 ciążach wszystko będzie dobrze.
O ja też, czekam niecierpliwie kiedy w końcu zobacze zdj i laski tu dołącza!musi być!musimy się wszystkie tutaj utrzymać i przyciągnąć więcej mam z listopadówek - czekamy na Was
ja codziennie zaglądam czy któraś już dodała zdj ||
gratulacje, rozgościł się u nasWitajcie Kobietki.
Wygląda na to, że dołączam do Was. Co prawda jeszcze w ogromnym szoku (staraliśmy się z partnerem, a raczej nie stosowaliśmy zabezpieczenia, od ponad roku), w tym miesiącu brak @, a wczoraj || na dwóch testach.Z wyliczeń termin na 12.07. Zobacz załącznik 1583914
Dziękuję, dziękuję. Przysiadam i zabieram się za nadrabianiegratulacje, rozgościł się u nas![]()
Najpierw do 12 później do 23 i do 36 bo donoszoneAby do 12 tyg się mówi a to stres caly czas
Hahaha ah macierzyństwoNajpierw do 12 później do 23 i do 36 bo donoszone
Później jak skończy rok może lepiej będzie spało, jak zacznie gadać, niech przestanie gadać, byle do 18, no niech skończy już te studia i się wyprowadzi![]()