MatkaWariatka37
Fanka BB :)
I jak to przyjęła??Witam nową mamusie
Mnie dziś z rana zaliczył telefon od kadrowej z pracy czy w styczniu wracam do pracy - do końca grudnia jestem na wychowawczym no i powiedziałam o ciąży![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak to przyjęła??Witam nową mamusie
Mnie dziś z rana zaliczył telefon od kadrowej z pracy czy w styczniu wracam do pracy - do końca grudnia jestem na wychowawczym no i powiedziałam o ciąży![]()
No właśnie widzisz, takie pogranicze, to wszędzie na grupach się czuję albo w tyle albo za bardzo do przoduWitamy! Kojarzę Ciebie z kresek i tak coś mi nie pasowało bo przecież w tamtym miesiącu zaciążyłaśjuż na prawdę myślałam że to ja wątki pomyliłam
termin faktycznie na pograniczu i róznie może być. Ale nieważne czy końcówka czerwca czy lipiec zapraszamy im więcej nas tym lepiej
Ja każda ciążę przenosiłam o 2 tyg. Zakładam że z tatą też tak będzie.
Gratulowała, za mnie jest zastępstwo wiec jest spoko, inny było wszystko dobrze bo nie chciałam tak szybko nikomu z pracy mówić a tu takie zaskoczenieI jak to przyjęła??
My o córkę staraliśmy się 6 lat więc naprawdę rozumiem.U nas partner cieszy się bardzo ale jednak bardziej chyba się boi, czeka na drugi wynik bety i tak naprawdę to uwierzy jak pójdę do lekarzaale u nas starania trwały 2,5roku w tym jedna strata więc narazie jest dużo strachu
Chętnie też dowiem się jak to dobrze zrobić z urlopem wychowawczymZa szybko mi wysłało w dniu wizyty i l4 mam przerwać urlop wychowawczy w grudniu ktoś wie jak to się robi ?![]()
mnie kłuje z prawej a owulacja była z lewego, zarodek jest w macicy także może to po prostu są takie normalne bóle, wiele z nas o tym pisze, choć z drugiej strony ostrożności nigdy za wiele więc jak Ci się uda to wbijaj i sprawdź co jest graneDziewczyny, wiem ze bóle to teraz normalka ale mnie boli praktycznie tylko z lewej strony a bardziej to kłucia takie i zaczynam świrować że może jednak to ciąża pozamaciczna. Was boli z każdej strony? Czy któraś jest bardziej bolesna? Kurcze chyba zadzwonie do giną i zapytam czy przyjemnie mnie szybciej!
Jeśli chodzi o kłucia to tez mam je tylko z lewej stronyDziewczyny, wiem ze bóle to teraz normalka ale mnie boli praktycznie tylko z lewej strony a bardziej to kłucia takie i zaczynam świrować że może jednak to ciąża pozamaciczna. Was boli z każdej strony? Czy któraś jest bardziej bolesna? Kurcze chyba zadzwonie do giną i zapytam czy przyjemnie mnie szybciej!