MagdalenaKasia
Zaciekawiona BB
Czyli wszystko jest jak powinno, u mnie też pęcherzyk był bez zarodka w 5tc, bądź dobrej myśliJestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli wszystko jest jak powinno, u mnie też pęcherzyk był bez zarodka w 5tc, bądź dobrej myśliJestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.
Ja byłam dokładnie 4+5 i też nic nie było widać a tydzień później był już widoczny pęcherzyk i zarodek, nawet jakiś zarys bicia serca, ale to było na tyle wcześnie wciąż, że idę 4 grudnia ponowniePodjechałam dziś do położnej i powiedziała, ze moja ginekolog na zwolnieniu i będzie od połowy grudnia.
Umówiła mnie dziś na 15.40 do innego, a ja mówiłam, ze to za szybko, bo z obliczeń jestem jakoś 4+5 i nic raczej nie zobaczę.
Pojechałam do lekarza, zbadał i nic nie zobaczył, ale powiedział, ze skoro to tak wczesna ciąża, to wykryją tylko właśnie testy ciążowe i beta. Mam przyjść za 2 tyg, to powinien być zarodek z serduszkiem z tego co mówił.
Umówiona jestem na 30.11.
Ja niby wiedziałam, ze nic nie zobaczę, ale mi jakoś zle, bo tylko stresujące to jest aktualnie.
Beta wtedy wyszła, łącznie zrobiłam 7 testów ciążowych i w tym jeden dziś, to od razu wyszły dwie grube krechy.
Chyba w poniedziałek pójdę na betę dla świetego spokoju.
Zaczynam w głowie mieć ‚a co jak za 2 tyg tez nic nie będzie’.
Żałuje tej wizyty.
Jeszcze jedno, po badaniu tak troszeczkę plamie na jasno różowo. Przejmować się?
tak powinnp być widać też serduszkoW poniedziałek 20.11 mam pierwsza wizyte będzie to 6+2 jak myślicie będzie coś widac ?
5+2 leży ze mną dziewczyna która ma 3 dni starsza ciążę i też nie było widać jeszcze zarodka ale ona leży z powodu torbieli. Pobrali mi krew na betę bo ostatnie prawidłowe przyrosty miałam w zeszłym tygodniu a teraz nie robiłam. Z objawów to roku piersi mnie bolą i nic więcej. Jedna pani wychodzi po poronieniu i mówiła że w tej ciąży tez zero objawów:/ no ale nie pozostaje nic innego jak czekać...Trzymam kciuki! A w ktorym tygodniu jesteś?
nie nakręcaj się, bądź dobrej myśli, u mnie nawet piersi nie bolały w 5tc, od 6 wszystko po kolei, każda ciąża jest inna, także spokojnie, licz na to, że wszystko się jeszcze rozkręci5+2 leży ze mną dziewczyna która ma 3 dni starsza ciążę i też nie było widać jeszcze zarodka ale ona leży z powodu torbieli. Pobrali mi krew na betę bo ostatnie prawidłowe przyrosty miałam w zeszłym tygodniu a teraz nie robiłam. Z objawów to roku piersi mnie bolą i nic więcej. Jedna pani wychodzi po poronieniu i mówiła że w tej ciąży tez zero objawów:/ no ale nie pozostaje nic innego jak czekać...
Dziękuję za wszystkie kciuki![]()