MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Ja to nawet nie próbowałam na łyżwach bo nie umiemłyżwy też niestety odpuściłam, bardzo ubolewałam, ale mąż był nieugięty w swoich protestachw sumie czasem lepiej dmuchać na zimne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to nawet nie próbowałam na łyżwach bo nie umiemłyżwy też niestety odpuściłam, bardzo ubolewałam, ale mąż był nieugięty w swoich protestachw sumie czasem lepiej dmuchać na zimne
tak, praktycznie wszystko już gotowe, ciuszki poprane czekają w komodzie, wanienka kupiona, do odbioru czeka jeszcze wózek, łóżeczko i fotelik, ale plan jest taki, że w piątek jedziemy po nie. Walizka też czeka spakowana, jedynie muszę tam dołożyć kilka rzeczy codziennego użytku, które mam spisane na kartce żeby nic nie zapomnieć i mogę iść się rozpakowywać, bo już coraz ciężej we dwójkę w jednym cieleDziewczyny czy wszystko jyz macie dla swoich maluszków? Czy np.pokoik łóżeczko gotowe czy jeszcze czekacie?
Hmm teoretycznie mam, ale wszystko nadal pochowane po synuDziewczyny czy wszystko jyz macie dla swoich maluszków? Czy np.pokoik łóżeczko gotowe czy jeszcze czekacie?
Ja mam wszystko ale jestem w trakcie przeprowadzki, wiec miejsce dla bobasa nie gotowe, mimo ze mebelki tez juz wszystkie mamyDziewczyny czy wszystko jyz macie dla swoich maluszków? Czy np.pokoik łóżeczko gotowe czy jeszcze czekacie?
Ja mam wszystko gotowe. Jedynie torba wciąż nie jest spakowana chociaż wszystko do niej mam i już dawno miałam to zrobić, ale sama nie wiem na co czekam. A u mnie dziś równo 5 tygodni do terminuDziewczyny czy wszystko jyz macie dla swoich maluszków? Czy np.pokoik łóżeczko gotowe czy jeszcze czekacie?
Hej, masz na myśli prywatną grupę?Hejmogę dołączyć do grupy?
Termin 14 lipiec - witamy się z córcia