ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjestaChyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjestaChyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra![]()
Pewnie zalezy na kogo. Ja sobie o tym dopiero dzisiaj przypomnialam, a mam z poprzedniej ciazy. Pomoglo na nudnosci i zawroty glowy po okolo 30 min, poszlam spac i czuje sie jak nowonarodzonaTo działa?
Bonjesta ma podwojna dawke substancji czynnych 20+20mg, stad cena.ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjesta![]()
Tak, razem z pierwszymi badaniami, ja mam przeciwciała to znaczy ze kiedyś przeszłam.Robilyscie badanie na cytomegalie?
Nie pocieszaszPrzejdzie, w najgorszym wypadku za jakieś 9msc![]()
Ja chyba też, było to na 1 badaniach z tymi kilami,hiv itpRobilyscie badanie na cytomegalie?
Tak- we wrześniu przed transferem w klinice i dzisiaj znowu- lekarz wpisał na skierowaniuRobilyscie badanie na cytomegalie?
Mi nie pomaga a pije ze trzy dziennieHejowczoraj byłam na 1szym usg
serduszko bije
czyli potwierdzam 20lipca
ja od paru dni -czuje się słabo - włączyły się poranne mdłości - ale polecam herbatę i świeżo skrojony imbir - naprawdę daje radę
ja ciążę prowadzę w Holandii - może są tu jakieś mamy które również tu urodzą
?
Ja też już robiłam miesiąc temu. Teraz będę robić tylko hiv, różyczkę i jeszcze jakąś jedną rzeczRobilyscie badanie na cytomegalie?