ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjestaChyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjestaChyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra![]()
Pewnie zalezy na kogo. Ja sobie o tym dopiero dzisiaj przypomnialam, a mam z poprzedniej ciazy. Pomoglo na nudnosci i zawroty glowy po okolo 30 min, poszlam spac i czuje sie jak nowonarodzonaTo działa?
Bonjesta ma podwojna dawke substancji czynnych 20+20mg, stad cena.ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjesta![]()
Tak, razem z pierwszymi badaniami, ja mam przeciwciała to znaczy ze kiedyś przeszłam.Robilyscie badanie na cytomegalie?
Nie pocieszaszPrzejdzie, w najgorszym wypadku za jakieś 9msc![]()
Ja chyba też, było to na 1 badaniach z tymi kilami,hiv itpRobilyscie badanie na cytomegalie?
Tak- we wrześniu przed transferem w klinice i dzisiaj znowu- lekarz wpisał na skierowaniuRobilyscie badanie na cytomegalie?
Mi nie pomaga a pije ze trzy dziennieHejowczoraj byłam na 1szym usg
serduszko bije
czyli potwierdzam 20lipca
ja od paru dni -czuje się słabo - włączyły się poranne mdłości - ale polecam herbatę i świeżo skrojony imbir - naprawdę daje radę
ja ciążę prowadzę w Holandii - może są tu jakieś mamy które również tu urodzą
?
Ja też już robiłam miesiąc temu. Teraz będę robić tylko hiv, różyczkę i jeszcze jakąś jedną rzeczRobilyscie badanie na cytomegalie?