Aileen31
Fanka BB :)
129 górne mnie tak nie martwi, jak to dolne wysokie. Ale tak cieszę się że jutro wizyta, będę spokojniejsza.Nie martw się na zapas, z czasem Ci się unormuje. Kardiolog pomoże Ci dobrać dawkę. Dla mnie 129 górne to marzenie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
129 górne mnie tak nie martwi, jak to dolne wysokie. Ale tak cieszę się że jutro wizyta, będę spokojniejsza.Nie martw się na zapas, z czasem Ci się unormuje. Kardiolog pomoże Ci dobrać dawkę. Dla mnie 129 górne to marzenie :-)
właśnie mi odpisała teżAmused może napiszesz do Ani jeszcze raz o prywatny? Bo stalkuje sierpniowe i tam dała dziś komentarz czy chcą wątek zamknięty![]()
Mogę byćwłaśnie mi odpisała teżmam dać listę dziewczyn do dodania, wezmę tą z listy terminów z pierwszej str. i druga moderatorke, jesteś chętna?
![]()
SuperDziewczyny ja już po wizycie, mamy bijące jak dzwon serduszko![]()
Jasne. Znowu od wczoraj mam takie mdłości że ledwo co żyję. Jakaś dziewczyna tutaj pisała, że wgl nie ma mdłości -> kobieto nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę@Sylwkachmiel997 też daj znać po wizycie![]()