stopomyslow
Zaciekawiona BB
U mnie 5+2, ostatni okres miałam 28.09.
Gratulacje dla wszystkich po wizytach, dobrze słyszeć dobre wieści
Gratulacje dla wszystkich po wizytach, dobrze słyszeć dobre wieści
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi z racji że spadł progesteron to od dziś biorę luteinę 4x2 (200 mg) i doustnie 4x utrogestanja nie jestem po invitro ale też wiem, że będę stosować do końca… Profilaktycznieszew okrężny też będę mieć założony profilaktycznie
wcześniej miałam ten duphaston i luteinę, a teraz byłam u innej lekarki i ona mi dała ten utrogestan i tam na ulotce jest, że max 3 mce, generalnie o wątrobę chodzi. Dlatego mnie to zdziwiło, że taki wybór… 25.11 będę mieć konsultację u lek, który będzie mi potem szew zakładał to skonsultuję…
o mamo… ale wszystko przede mną jeszczeMi z racji że spadł progesteron to od dziś biorę luteinę 4x2 (200 mg) i doustnie 4x utrogestan![]()
A mi mówili żeby już nie badać i już na dodatek po kolejnej wizycie 18.11 lekarka powiedziała że będziemy schodzić z prolutexuMi z racji że spadł progesteron to od dziś biorę luteinę 4x2 (200 mg) i doustnie 4x utrogestan![]()
Ja badałam w sobotę z beta i z 35 mi spadł do 20.A mi mówili żeby już nie badać i już na dodatek po kolejnej wizycie 18.11 lekarka powiedziała że będziemy schodzić z prolutexu![]()
I gdzie będziesz prowadzić ciążę?A mi mówili żeby już nie badać i już na dodatek po kolejnej wizycie 18.11 lekarka powiedziała że będziemy schodzić z prolutexu![]()
Dzisiaj już przez chwilę to rozkminialam ale nie mam pojęcia. Musze wybrać szpital i znaleźć lekarza jakiegoś najlepiej ze szpitalaI gdzie będziesz prowadzić ciążę?
Ja poprzednio planowałam ze medicover plus jeszcze prywatnie ale teraz stwierdziłam że sam medicover
No szybko coś, ciekawe skąd takie różnice w klinikachI jeszcze mam już schodzić z estrofemu od dzisiaj, jakoś tak szybko mi się to wszystko wydaje![]()