stopomyslow
Zaciekawiona BB
U mnie w kolejnych ciążach brzuch było mocno widząc od razu, ale to chyba od wzdęć lub/i hormonów, bo pod koniec 1 trymestru"znikał" i potem dopiero rósł ten "prawdziwy" 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zleci ekspresem! Teraz długi weekend, będzie aktywnie i zaraz będzie wizytaTrochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko![]()
Ja dzięki waszym radom,wyhaczyłam jedną wizytę w medicover dziś o 17. Innej nie było, ale się zastanawiam czy nie za wcześnie żeby tam grzebać. Przy podcieraniu mam jeszcze taką brązowe resztki krwi, no ale nie wytrzymam w niewiedzy czy jest ok czy serce dalej bije..Trochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko![]()
Nie martw się kochana, ja od wczoraj jestem w takiej samej sytuacjiTrochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko![]()
Dlatego umówiłam się najpóźniej jak się da w klinice bo nie zniosłabym tego czasu między pęcherzykiem a zarodkiem z serduszkiemTrochę mnie skręca wewnętrznie jak sobie pomyślę że jeszcze tydzień mam czekać żeby zobaczyć czy jest serduszko![]()
tak kazali przyjść to się stawiłamDlatego umówiłam się najpóźniej jak się da w klinice bo nie zniosłabym tego czasu między pęcherzykiem a zarodkiem z serduszkiem![]()
Czekamy na dobre wieściJa dzięki waszym radom,wyhaczyłam jedną wizytę w medicover dziś o 17. Innej nie było, ale się zastanawiam czy nie za wcześnie żeby tam grzebać. Przy podcieraniu mam jeszcze taką brązowe resztki krwi, no ale nie wytrzymam w niewiedzy czy jest ok czy serce dalej bije..