Devin
Moderator
O której jutro wizyta?Lepiej się nastawić, że będzie widać mniej, niż potem się martwićja byłam w 5+5 (wg USG i CRL 0,17cm wyszło 5+3) to zarodek był już widoczny, ale jeszcze bez widocznej akcji serduszka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O której jutro wizyta?Lepiej się nastawić, że będzie widać mniej, niż potem się martwićja byłam w 5+5 (wg USG i CRL 0,17cm wyszło 5+3) to zarodek był już widoczny, ale jeszcze bez widocznej akcji serduszka.
12:40, udało mi się przełożyć na ciut wcześniejO której jutro wizyta?![]()
Ja dopiero w środę a też się boję12:40, udało mi się przełożyć na ciut wcześniejmam stresa, ale nie dopuszczam do siebie scenariusza że będzie coś nie tak
Dokładnie. U mnie w 5+5 był tylko pęcherzyk żółtkowyLepiej się nastawić, że będzie widać mniej, niż potem się martwićja byłam w 5+5 (wg USG i CRL 0,17cm wyszło 5+3) to zarodek był już widoczny, ale jeszcze bez widocznej akcji serduszka.
Daj znać po wizycieDokładnie. U mnie w 5+5 był tylko pęcherzyk żółtkowy
świetna wiadomośćU mnie zarodek z serduszkiemz wrażenia na zapytałam o prędkość bicia serca. Jak się nazywa ta wartość na USG na zdjęciu? Crl mam 0,51. Teraz wizyta na 12 grudnia dopiero. Dostałam skierowanie na prenatalne wraz z pappa, ktore będę robiła w Warszawie po świętach. Jestem szczęśliwa
![]()
Tętno to FHRU mnie zarodek z serduszkiemz wrażenia na zapytałam o prędkość bicia serca. Jak się nazywa ta wartość na USG na zdjęciu? Crl mam 0,51. Teraz wizyta na 12 grudnia dopiero. Dostałam skierowanie na prenatalne wraz z pappa, ktore będę robiła w Warszawie po świętach. Jestem szczęśliwa
![]()
To nie mam tego na zdjęciu. Mam tylko gn, de, fa, p oraz pg. No trudno. Nie będę się już niepotrzebnie stresować bo i tak byłam ostatnio spanikowana zupełnie niepotrzebnie. Zjadłam jeszcze pierogi to już wgl jestem szczęśliwaTętno to FHR![]()