Devin
Moderator
8+5A który u Ciebie dokładnie tydzień teraz? Współczuję![]()
Niecierpliwie czekam na jutrzejszą wizytę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8+5A który u Ciebie dokładnie tydzień teraz? Współczuję![]()
U mnie niby nic, ale jestem ciągle głodnaKurcze masakra że to aż takie mdłościja mam takie tylko momenty że mnie złapie i potem jest już ok.
O której godzinie masz?8+5
Niecierpliwie czekam na jutrzejszą wizytę![]()
18O której godzinie masz?
Mi jak zjem to lepiej na jakąś godzinę. O 3 się obudziłam i było tak niedobrze że zjadłam trochę ryżu z kolacji. Bo bym nie zasnęłaU mnie niby nic, ale jestem ciągle głodna![]()
Bez powodu nie jesz przecieżMi jak zjem to lepiej na jakąś godzinę. O 3 się obudziłam i było tak niedobrze że zjadłam trochę ryżu z kolacji. Bo bym nie zasnęłapotem 6 to samo, podjadłam ryż z warzywkami co mąż zrobił na kolację i jeszcze spać do 9.
Kurczę nie chce tyle jeść![]()
Ja do tego mam tak okropne wzdęciaU mnie niby nic, ale jestem ciągle głodna![]()
A ciąża pozamaciczna nie wiąże się z dziwnymi przyrostami bety? Ja też jestem dość wzdęta, chociaż dziś już nawet lepiej było, na początku to bylamJa do tego mam tak okropne wzdęciai czuje taką pełność w jelitach. Do tego potęguje to moje anxiety jeśli chodzi o CP, bo po niej mam właśnie takie bóle prawej strony przy wypełnionych jelitach i teraz też takie mam i w głowie już się włącza Red alert. Chociaż mam świadomość że CP jest tak rzadka i nie mam innych objawów. Ale moje jelita mi nie pomagają w ogóle w tym żeby się nie stresować
![]()
Z tego co się orientuję to się wiąże, u mnie przy pierwszej nie wiem jak szła beta bo CP była niespodzianką bo szłam na wycięcie torbieli a okazało się że to CPA ciąża pozamaciczna nie wiąże się z dziwnymi przyrostami bety? Ja też jestem dość wzdęta, chociaż dziś już nawet lepiej było, na początku to bylam
Wzdeta i miałam biegunke, ale chyba to byl efekt stresu po zobaczeniu dwóch kresek![]()