7grudnia
Fanka BB :)
Dziewczynka, ale tak jak u poprzedniczki, moja córka też miała być chłopcem wg tego kalendarzaZ kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka, więc może tym razem będą krótsze mdłości I.
A u was co wychodzi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynka, ale tak jak u poprzedniczki, moja córka też miała być chłopcem wg tego kalendarzaZ kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka, więc może tym razem będą krótsze mdłości I.
A u was co wychodzi?
Jeśli dobrze patrzę to córka. Za pierwszym razem mi się sprawdziło, ale to fifty:fifty, tak że można sprawdzić dla zabawy.Z kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka, więc może tym razem będą krótsze mdłości I.
A u was co wychodzi?
Jak najbardziej można dziedziczyć takie skłonności. U mnie mama i siostra przechodziły ciążę bez większych objawów, ja też. Tylko jako jedyna z trójki miałam cukrzycę ciążową...większość kobiet ma tylko w 1 trym mdłości i wymioty, u mnie to chyba rodzinnie ( chociaż nie wiem czy istnieje taka mozliwosc/zależność) moja mama wymiotowala w każdej ciąży dość dlugi , i siostry też
w moim otoczeniu wszystkim się sprawdził, i mi w 1 ciąży teżDziewczynka, ale mój drugi syn według chińskiego też miał być dziewczynką![]()
Powiem Wam że nie miałam zachcianek do tej pory, a przynajmniej myślałam że nie mam, na co mąż mi uświadomił że od 3 dni na widok surówki typu colesław trzęsę się jakbym złoto w lodówce znalazła![]()
ja już chce być po tej pierwszej wizycieAle dużo wizyt mamy w poniedziałek, ja już nie mogę się doczekać, chciałabym coś już wiedzieć![]()
Też masz wtedy pierwszą? Który tydzień wtedy będzie? U mnie 5+3, ale tak mi wyznaczyli w klinice, ale jestem też zapisana na 6+1 w luxmedja już chce być po tej pierwszej wizycie