Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie wie mąż i jedna koleżanka z pracy. W zasadzie przyjaciółka. Mam w niej dużo wsparcia. Reszcie chcę powiedzieć po prenatalnych jeśli będzie ok.Dziewczyny , kiedy mówiłyście innym osobom o ciazy, lub w pracy? Czekac do 1 prenatalnych? Sprawdzic czy wszystko ok i wtedy? Jak myslicie?
U mnie wie mąż oczywiście, najbliższe przyjaciółki dwie i moja szefowa bo pracuje w laboratorium więc musi wiedzieć dlaczego będę pewnych rzeczy w pracy unikać. Planujemy jeszcze powiedzieć rodzicom a reszcie po 12 tyg.Dziewczyny , kiedy mówiłyście innym osobom o ciazy, lub w pracy? Czekac do 1 prenatalnych? Sprawdzic czy wszystko ok i wtedy? Jak myslicie?
Nie, ale mi ledwo przestały wypadaćDziewczyny a wam też już tak włosy rosną jak opętane? Ja nie nadążam golić nóg i regulować brwi![]()
Ja w obu ciążach miałam "problem" z ciśnieniem, ale... Tylko przed wizytą u lekarza i potem już w szpitaluKurde albo to emocje, schodzący stres ale zmierzyłam sobie ciśnienie i wyskoczyło 150/84Napisałam do lekarki kazała kontrolować 3 razy dziennie i jak będzie w pomiarach powyżej 140/90 to dawać znać. Nie miał człowiek problemu no to proszę...
![]()
Mi jeszcze nie przestaly do konca wypadac po ostatniej ciazyDziewczyny a wam też już tak włosy rosną jak opętane? Ja nie nadążam golić nóg i regulować brwi![]()
U mnie wie koleżanka z pracy, pracujemy w żabce, więc musiałam jej powiedzieć żeby mnie "odciążyła" w dźwiganiu ciężkich rzeczy. A do końca roku muszę się z tym ukrywać, bo kończy mi się umowaDziewczyny , kiedy mówiłyście innym osobom o ciazy, lub w pracy? Czekac do 1 prenatalnych? Sprawdzic czy wszystko ok i wtedy? Jak myslicie?
Taaaa...Dziewczyny a wam też już tak włosy rosną jak opętane? Ja nie nadążam golić nóg i regulować brwi![]()