94i
Fanka BB :)
ja tam liczę że bardziej się nie rozkręciMi nawet rzucie gumy zwykłej miętowej trochę przynosi ulgę, jeśli jeszcze mnie nie siekło tak na amen![]()
Na razie daje rade bez tabletek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam liczę że bardziej się nie rozkręciMi nawet rzucie gumy zwykłej miętowej trochę przynosi ulgę, jeśli jeszcze mnie nie siekło tak na amen![]()
Pewnie takPodejrzewam, że to zwykła gouda jest
Totalnie rozumiem, ja w czwartek a też wizyta i nie mogę się doczekaćWizyta dopiero w środę a już siedzę jak na szpilkach![]()
Można. Camemberty też można, ale pasteryzowaneOooo to może być plan na sobotę, też bym drwala zjadła. A nam można ten ser co jest w środku ?![]()
ja będę miała o tyle dobrze, że mama mi to w do mu będzie pobierać bi na codzień krew pobiera w laboratorium, wiec może kimne między pobraniamiTak- pobierają Ci na czczo, później pijesz ten ulepek i siedzisz sobie spokojnie- następne pobranie jest po godzinie od wypicia, a kolejne po następnej godzinie. I masz rację- ciężko tak tyle czasu nie jesc. Ja po krzywych szłam zawsze do pobliskiej piekarni po kanapkę z kotletem schabowym![]()