Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nifty jest juz ChorwacjiJa idę na Sanco, bo ponoć po zmianach wychwytują najwięcej aberracji (ponoć porównania w Internecie są nieaktualne). Plus wynik szybko i nie leci do Chin czy gdzieś jak nifty.
Edit,: widzę że już do Chin nie leci, ale musi obrócić do Zagrzebia.
Tak też napisałamnifty jest juz Chorwacji![]()
tak, dopiero edit mi wskoczyło jak „ poooooszloooo”Tak też napisałam
chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi… wszędzie znajdą się zachwalające opinie jak i takie, że komuś coś fałszywie wyszło…każdy musi sobie sam odpowiedzieć. Ja robiłam długo rozeznanie i u mnie zdecydowaliśmy się wspólnie z mężem na nifty.Pełny tych badań nifty sanco panorama,
Które najlepsze?
Wspolczuje rwy. W zeszlej ciazy tez mnie dopadla w trzecim miesiacu. Tragedia. Do konca ciazy ledwo chodzilam, pod koniec byly momenty, ze nie potrafilam wsiasc do auta bo nogi nie moglam z bolu podniesc, nawet przekrecenie sie na lozku na drugi bok bylo okupione niesamowitym bolem. Ktos kto tego nie przezyl nigdy nie zrozumie.Hej dziewczyny!
A mnie już rwa zaczyna dopadać, pewnie od pracy siedzącej… dobrze, że jeszcze tydzień i spadam na urlop
Wczoraj opłaciłam już nifty i chyba w przyszłą sob pójdę pobrać krew
Będę wtedy 10+2. Gin mówi, że ciąża idealnie z om idzie więc nie muszę przedłużać… zależy mi też bo potem mnie nie ma przez chwilę w PL a chciałabym do świąt mieć wynik
Na ćwiczenia nie mam póki co czasu, bo praca-dom-dziecko, ale jak już pójdę na L4 to chcę robić rozciągania i jakieś delikatne ćwiczenia + basen (choćby raz na 2 tygodnie).Rwa potrafi nieźle namieszać, ja w pierwszej ciazy mialam. Myslalam że umrę z bolu a że byłam we Fr to tam się takimi rzeczami zbytnio nie przejmowali. Jednak później mi odpuscila i już bylo ok. Przy 2 na szczęście nie miałam. Teraz niestety prawdopodobnie mecze się z IBS i jak wczoraj czytalam co sb zajadacie to zazdroscialam. Bo mam tak ograniczone menu na ten moment ze glowa mala. O ile rzeczywiscie problemem jest IBS. Bo mam podejrzenie ze cwiczac przed ciaza coś sb uszkodziłam przeponę. Albo nadwyrężylam i stąd cale problemy. A takie pytanie ćwiczycie coś w ciąży? Mozecie?