Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
Dziewczyny mam w lodówce pyszna wędzona kiełbaskę swojską. Czy mogę ją zjeść po usmażeniu? Bo wiem, że na surowo to odpada. Ale nie mogę przestać o niej myśleć 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedz na zdrowie, po obróbce termicznej jak najbardziejDziewczyny mam w lodówce pyszna wędzona kiełbaskę swojską. Czy mogę ją zjeść po usmażeniu? Bo wiem, że na surowo to odpada. Ale nie mogę przestać o niej myśleć![]()
A takie kiełbasy ze sklepu z lady swojskiej można jeść na surowo? Rozkminialam to poprzednią ciążę i w sumie dalej nie wiemjedz na zdrowie, po obróbce termicznej jak najbardziej![]()
jesli były przetworzone w wysokiej temp to tak. Nie należy jeść produktów surowych, wędzonych na zimno, dojrzewających itpA takie kiełbasy ze sklepu z lady swojskiej można jeść na surowo? Rozkminialam to poprzednią ciążę i w sumie dalej nie wiem![]()
trzymam kciuki, żeby było mniej nerwów u Ciebie, ale taka jest prawda, że jak dzieje się coś stresującego to nie będziesz w stanie się z tego wyłączyć, bo jesteś w ciąży. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży u CiebieEhh ostatnie dwa dni mam taki splot wydarzeń w życiu że te dni są tak nerwowe, że spałam po 2 godziny nocami i tak się martwię żeby to się nie odbiło na maleństwu...![]()
O której dziś wizyta?trzymam kciuki, żeby było mniej nerwów u Ciebie, ale taka jest prawda, że jak dzieje się coś stresującego to nie będziesz w stanie się z tego wyłączyć, bo jesteś w ciąży. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży u Ciebie![]()
11.15, właśnie luxmed mi wysłał sms że nie odwołuję wizyt i w przyszłości mogę mieć ograniczony dostęp do lekarzy xD nie wiem czy reklamację mogę zgłosić w placówce czy na infolinii? O tym już oczywiście nie napisaliO której dziś wizyta?