Devin
Moderator
A zakres?Dziewczyny byłam dziś na krzywej
Na czczo 71
Po 1h 95
Po 2h 79
Nie za niskie te cukry? Można mieć problem ze względu na za niskie cukry?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zakres?Dziewczyny byłam dziś na krzywej
Na czczo 71
Po 1h 95
Po 2h 79
Nie za niskie te cukry? Można mieć problem ze względu na za niskie cukry?
W zakresie się mieszczę bo na czczo jest do 92, po 1h do 180 a po 2h do 153A zakres?
Ktory to tydzien?Hej ja już po wizycie, wszystko jest dobrze widziałam jak bobo się rusza, dostałam skierowanie na prenatalne i nawet na chwilę udało się posłuchać serduszkamega wzruszające, można odetchnąć z ulgą do następnej wizyty
![]()
10 tcKtory to tydzien?
Tak to normalne. Mnie np dzisiaj boli bardziej, nie tylko przy chodzeniu. Dzidzia rośnie i wszystko się zaczyna rozciągać i powiększaćJa mam dopiero 27 grudnia prenatalneA mam pytanie dziewczyny czy boli was podbrzusze tzn. nie wiem w sumie czy to jest ból czy bardziej takie ciągnięcie podbrzusza przy chodzeniu?
Zazdroszczę, ja jeszcze nie słyszałam serduszkaHej ja już po wizycie, wszystko jest dobrze widziałam jak bobo się rusza, dostałam skierowanie na prenatalne i nawet na chwilę udało się posłuchać serduszkamega wzruszające, można odetchnąć z ulgą do następnej wizyty
![]()
Ja też ostatnio słuchałam jak było 11+1Hej ja już po wizycie, wszystko jest dobrze widziałam jak bobo się rusza, dostałam skierowanie na prenatalne i nawet na chwilę udało się posłuchać serduszkamega wzruszające, można odetchnąć z ulgą do następnej wizyty
![]()
Mi od wczoraj już dobrze (tfuu) oby tak zostałoJa mam jakiś ciężki dzień, jakoś się słabo czuję dzisiaj.. praca z łóżka nie pomaga, ale siedzieć przy biurku sobie też nie wyobrażam![]()