NowyStart
Fanka BB :)
Ja odkręciłam grzejnik, pod kocem w swetrze posiedziałam, to teraz mi się ciepło zrobiło i w krótkim rękawie biegam.Kurczę, nie ogarniamnajpierw mi zimno. Teraz wypiłam ciepła herbatę i mam uderzenia gorąca
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja odkręciłam grzejnik, pod kocem w swetrze posiedziałam, to teraz mi się ciepło zrobiło i w krótkim rękawie biegam.Kurczę, nie ogarniamnajpierw mi zimno. Teraz wypiłam ciepła herbatę i mam uderzenia gorąca
![]()
Mój to samo, i chyba to jest rozsądne podejście.próbowałam coś czytać o tych testach i miałam to samo wrażenie: jeden pies
z kolei ja gadałam z mężem i on uważa, żeby się wstrzymać z nipt, jak coś w pappa bedzie nie tak dopiero o tym myśleć. I już sama nie wiem.
Bardzo mi przykro. Wszystkiego dobregoDziewczyny , mnie intuicja i tym razem nie zawiodła. Żegnam się , beta dzis 93 , progesteron 12 więc wszystko zaczyna spadać
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy , dbajcie o siebie i maluszkitrzymam mocno za wszystkie kciuki
![]()
Przykro mi. Wszystkiego dobrego dla CiebieDziewczyny , mnie intuicja i tym razem nie zawiodła. Żegnam się , beta dzis 93 , progesteron 12 więc wszystko zaczyna spadać
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy , dbajcie o siebie i maluszkitrzymam mocno za wszystkie kciuki
![]()
WitajHejnieśmiało witam się i ja
. Podczytuje Was od początku tylko dopadła mnie jakaś mgła ciążowa i myślałam że konto mogę założyć tylko przez fejsa albo maila na Gmail
.
To moja 3 ciąża, mam na pokładzie 12 letniego buntownikai 7 letnią córkę
.
3 ciąża była częściowo planowananiby człowiek wie co z czym i jak to się może stać ale się łudzi że będzie się udawało stale omijać dni płodne
. A tak serio to nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko bo wiecznie coś więc stwierdziliśmy że jak się uda to będzie, jak nie to 3 nie jest nam pisane
.
Po wielkim szoku był czas kiedy zaczęłam sobie wkręcać że może to pozamaciczna. Z racji tego że jestem po poronieniu i zostały blizny w głowie pojawiły się myśli że nie powinnam się cieszyć za wcześnie bo może się coś wydarzyć. Teraz poukładałam sobie wszystko i przyszedł czas na radość. Byłam na pierwszym USG, z om wychodzi 12.07, z USG 20.07 i niestety nie widziałam jeszcze serduszka bo było za wcześnie.
Taaaak!!! No tragedia z tym uczuciem zimna, tylko podkręcam ogrzewanie, mąż już się wkurza bo chodzi w krótkich ubraniach a ja tu najcieplejsze rzeczy jakie mamDziewczyny, też jesteście takimi zmarźlakami w ciąży? Normalnie zawsze mi ciepło, a dziś kocyk, ciepły napój i grzejniczek.
W ogóle przynoszę Wam trochę radości (a przynajmniej osobom, które lubią zimę) - śnieżek u mnie zaczął pruszyć.Pewnie się nie utrzyma z uwagi na temperaturę, ale jak zobaczyłam to się popłakałam.
Hormony w ciąży są niezłe.
Za to dziś moja kolej, nie mogę spać od godzinyNiestety ja nie mogę poleżeć, bo od rana muszę wychodzić na mróz rozwieźć dzieci po placówkach
Jestem zmęczona i od czasu do czasu lekko mnie mdli, ale to jeszcze nic.czuję się zmęczona, jakby chora... Ale też nie spałam dzisiaj od 2 do 5. Może dzisiaj odeśpię
![]()
Też właśnie miałam beznadziejną noc. Raz się coś przyśniło to się wybudziłam, dwa razy na siku, gdzie przy drugim razie około 4:30 zaczęłam mieć już poranne mdłości, więc ciężko było zasnąć.Taaaak!!! No tragedia z tym uczuciem zimna, tylko podkręcam ogrzewanie, mąż już się wkurza bo chodzi w krótkich ubraniach a ja tu najcieplejsze rzeczy jakie mam
Za to dziś moja kolej, nie mogę spać od godziny![]()