Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zbadaj progesteron, brązowe plamienia mogą się zdarzyć, to nie jest nic strasznego, szczególnie jeśli nie boli brzuch i jeśli nie zamienia się to w żywą krewMam dzisiaj brązowe plamieniea za godzinę jedziemy z dziewczynami do Gdańska co ja mam zrobić
![]()
Przełożyliśmy pociąg pojadę do szpitala. Ja biorę 2x200 dziennie progesteronu więc..Zbadaj progesteron, brązowe plamienia mogą się zdarzyć, to nie jest nic strasznego, szczególnie jeśli nie boli brzuch i jeśli nie zamienia się to w żywą krew
Tak jak pisze @Kwietniowa2026.Mam dzisiaj brązowe plamieniea za godzinę jedziemy z dziewczynami do Gdańska co ja mam zrobić
![]()
Nie mogę decydować za Ciebie. Wiem co ja zrobiłam w takiej sytuacji i pewnie dziś też bym tak zrobiła.Mam dzisiaj brązowe plamieniea za godzinę jedziemy z dziewczynami do Gdańska co ja mam zrobić
![]()
Skoro bierzesz proga to rzeczywiście lepiej jechać do szpitala. Daj znać po. Głowa do góry!Przełożyliśmy pociąg pojadę do szpitala. Ja biorę 2x200 dziennie progesteronu więc..
Dobra decyzja, sprawdzisz i będziesz mieć pewność. Inaczej cały wyjazd byś się martwiła.Przełożyliśmy pociąg pojadę do szpitala. Ja biorę 2x200 dziennie progesteronu więc..
@daariaa9 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, daj znać po badaniuDobra decyzja, sprawdzisz i będziesz mieć pewność. Inaczej cały wyjazd byś się martwiła.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzePrzełożyliśmy pociąg pojadę do szpitala. Ja biorę 2x200 dziennie progesteronu więc..