reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2026

W zyciu nie spodziewalam się ,że tak szybko pojdzie 😂😂😂
Ale jakos od razu czulam ze sie udalo . Mialam wszystkie ksiazkowe objawy zagniezdzenia 😅
Jestem strasznie osłabiona , rozkojarzona, kręci mi się w głowie , bolą mnie jajniki i czuje takie rozpieranie w nich , szczególnie w tym z którego była owulacja...
Tak , mam zamiar skoczyć na bete , tylko nie wiem jeszcze w ktorym dniu w tygodniu mi sie uda , niestety teraz mam bardzo wazny kurs w pracy i nie mogę od tak wziąć wolnego ...
u nas tez bardzo szybko poszlo, bo w pierwszym cyklu odkad postanowilismy starac sie o drugiego dzidziola, takze jestem pelna obaw, bo to wydaje sie zbyt piekne, zeby mialo sie udac 😬 ale tez szybko zaczelam czuc, ze sie udalo, chociaz wmawialam sobie ze to na pewno nie to i tylko mam przywidzenia 😂😂

reklama
Do góry