reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Ja zaczynam 10 tc. i powiem Ci, że porównując moje zdjęcie sprzed ciąży i teraz oraz biorąc pod uwagę przyrost wagi, który jest nikły, to już fajnie zaczyna ten brzuszek wychodzić. 😊 Nie jest to jakaś wielka zmiana, ale lekka jest.
mi wczoraj przyszła paczka z jeansami to mąż się ze mnie śmiał, ze kupiłam a już nie będzie komu nosić
dzisiaj za to przyszły mi ciuchy ciążowe bo też zamówiłam żeby już mieć bo później nie chce nagle latać z gołym brzuchem.

mi wczoraj przyszła paczka z jeansami to mąż się ze mnie śmiał, ze kupiłam a już nie będzie komu nosić
dzisiaj za to przyszły mi ciuchy ciążowe bo też zamówiłam żeby już mieć bo później nie chce nagle latać z gołym brzuchem.
Ja na razie kupiłam tylko rajstopy ciążowe, bo takie zwykłe zaczęły mnie już cisnąć

jeju dziewczyny jakiego ja mam lenia ;) dzisiaj dopięłam dwa tematy na inwestycjach i dosłownie siedzę i oczy mi lecą, odliczam minuty/godziny do wyjścia - a jeszcze prawie dwie. W dodatku dzisiaj po pracy jadę na zajęcia dodatkowe z synem, pewnie zjem tam obiad chociaż (bo w środku jest też restauracja)

jeju dziewczyny jakiego ja mam lenia ;) dzisiaj dopięłam dwa tematy na inwestycjach i dosłownie siedzę i oczy mi lecą, odliczam minuty/godziny do wyjścia - a jeszcze prawie dwie. W dodatku dzisiaj po pracy jadę na zajęcia dodatkowe z synem, pewnie zjem tam obiad chociaż (bo w środku jest też restauracja)
ja też mam 😂 dziś robię rzeczy w pracy tak na siłę, że aż mnie to boli fizycznie 😂

ja też mam 😂 dziś robię rzeczy w pracy tak na siłę, że aż mnie to boli fizycznie 😂
ja już nie wiem co robić i tak wstaję idę do toalety, robię herbatę, znowu siadam. Mam tyle tematów do ogarnięcia, że później będę tego żałować, ale trudno później to nie teraz haha

reklama
ja już nie wiem co robić i tak wstaję idę do toalety, robię herbatę, znowu siadam. Mam tyle tematów do ogarnięcia, że później będę tego żałować, ale trudno później to nie teraz haha
mam to samo. Idę do pracy z myślą, że dziś wszystko ogarnę a potem mi jest tak ciężko 😂

Do góry