reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

sa tez miejsca gdzie po prostu sie idzie na pobranie i tyle, chyba nawet bez wczesniejszego umawiania, to musialabys pogooglac gdzie jaka oferta jest, bo duzo jest stron i miejsc, ltore sie tymi badaniami zajmuja. Mozna tez wybrac opcje z pobraniem krwi w domu, pelen serwis :D
Dziś wieczorem będę czytać na ten temat

reklama
Jeśli chodzi o prenatalne to zależy, z synem lekarz się zaśmiał i pyta czy chce znać płeć, ja mówię o matko to już wiadomo? A on mi pokazał obraz to sama zobaczyłam, jak się rozkraczył synek że coś stoi 😂 a to było w 12tc, teraz mam w 13tc. Lekarze są pewniejsi jak coś stoi bo jak nie stoi to jeszcze może stać 😅
Na prenatalnych to też często oceniają po wyorostku płciowym i w którą stronę on tam idzie, czy w górę czy w dół😅

@LadyCaro dziękuję, że pytasz 😘

Jestem pozytywnie zaskoczona po wizycie, Pani dr niezwykle miła i ciepła, będę z przyjemnością do niej wracała i prowadziła ciążę na dwa fronty 😆

Maluszek ma już 2cm, fhr 163, widziałam jak macha rączkami i nóżkami 🥰

Czytam Was regularnie i kibicuję 😀
Postaram się udzielać bardziej!

Jestem pozytywnie zaskoczona po wizycie, Pani dr niezwykle miła i ciepła, będę z przyjemnością do niej wracała i prowadziła ciążę na dwa fronty 😆

Ojej jak super 😍

Hej dziewczyny!
Chciałabym sie więcej udzielać ale tatłok obowiązków mi nie pozwala (2 prace, 2 dzieci i jeden mąż ;) ) Ale nadrabiam Wasze wpisy i jestem na bieżąco;)
U mnie po usg serduszkowym <3 mała Borówka jest piekna ale niestety mam krwiaka podkosmowkowego. Teraz leki, odpoczynek i jeżeli nie stracę ciąży to następna wizyta 22.12. Trzymajcie kciuk :/

Hej dziewczyny!
Chciałabym sie więcej udzielać ale tatłok obowiązków mi nie pozwala (2 prace, 2 dzieci i jeden mąż ;) ) Ale nadrabiam Wasze wpisy i jestem na bieżąco;)
U mnie po usg serduszkowym <3 mała Borówka jest piekna ale niestety mam krwiaka podkosmowkowego. Teraz leki, odpoczynek i jeżeli nie stracę ciąży to następna wizyta 22.12. Trzymajcie kciuk :/
Będzie dobrze! Trzymamy kciuki wszystkie ❤️

Jeeej, świetna nowina 😍🥰

Hej dziewczyny!
Trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. 🥺

reklama
Hej dziewczyny!
Ojeju trzymam kciuki, musi być dobrze, odpoczywaj :)

Do góry