Ja w tym cyklu od owu nie miałam zadnych objawow pms , tak jak to zwykle bywalo, wiec czulam ze cos jest na rzeczy
teraz podbrzusze od czasu do czasu pobolewa, piersi lekko wrazliwe, poki co nic wiecej, tez gdyby nie testy nie czuje ze to ciaza. Ale to dopiero 4+1 , w poprzedniej ciazy dolegliwosci zaczely mi sie jakos 8-10tc i trzymaly do 20 tc , nie moglam jesc, ciagle mialam mdlosci 
reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
ja tez! Myslalam nawet czy sobie nie sprobowac przelozyc wizyty na jutro, aale bez sensu, te kilka dni moze zrobic roznice w obrazie usg, a jeszcze sie zestresuje niepotrzebnieJa dziś skromne 5+3.
PasiastyOgon
Moderator
To tak jak ja we wszystkich 4....Ja w tym cyklu od owu nie miałam zadnych objawow pms , tak jak to zwykle bywalo, wiec czulam ze cos jest na rzeczyteraz podbrzusze od czasu do czasu pobolewa, piersi lekko wrazliwe, poki co nic wiecej, tez gdyby nie testy nie czuje ze to ciaza. Ale to dopiero 4+1 , w poprzedniej ciazy dolegliwosci zaczely mi sie jakos 8-10tc i trzymaly do 20 tc , nie moglam jesc, ciagle mialam mdlosci
![]()
To u nas podobnie. Właśnie się zastanawiam na kiedy umówić wizytęHejo, witam się nieśmiało
Mam termin wg OM na 26 lipca, wizytę u lekarza mam 27.11![]()
LadyCaro
Zaangażowana w BB
no ja z jednej strony to bym przełożyła na ze 3 dni później, bo mam w 6+0 - tak ni w tą ni w tą. No ale tak mi kazali przyjść w klinice.ja tez! Myslalam nawet czy sobie nie sprobowac przelozyc wizyty na jutro, aale bez sensu, te kilka dni moze zrobic roznice w obrazie usg, a jeszcze sie zestresuje niepotrzebnie![]()
Marwis26
Ciążę będę prowadzić w luxmedzie, jak poprzednią, więc brałam wolny termin do lekarza, którego sobie wybrałamTo u nas podobnie. Właśnie się zastanawiam na kiedy umówić wizytę![]()
Hej, fajnie, że jesteśHejo, witam się nieśmiało
Mam termin wg OM na 26 lipca, wizytę u lekarza mam 27.11![]()
U mnie bez mdłości, nawet w sumie nie sądziłam, że mogłyby być tak szybko
A jak u Was z cerą? W okolicach spodziewanego okresu miałam wyjątkowo piękna, a teraz tendencja zdecydowanie spadkowa
daariaa9
Oo właśnie zapomniałam o zmęczeniuHej, fajnie, że jesteś
U mnie bez mdłości, nawet w sumie nie sądziłam, że mogłyby być tak szybkoZa to momentami dość mocno boli mnie podbrzusze, mam wielkie, tkliwe piersi (choć są dni, że wcale ich nie czuję) no i jestem ciągle zmęczona
A jak u Was z cerą? W okolicach spodziewanego okresu miałam wyjątkowo piękna, a teraz tendencja zdecydowanie spadkowa![]()
Jeśli chodzi o cerę to podobnie mam. Z tym, że ogólnie nie mam zbyt ładnej cery, w okolicach @ miałam przepiękną, a teraz znajdą się z 3 wypryski co i tak jest dla mnie super
reklama
NowyStart
Zaciekawiona BB
No właśnie mnie to też uspokaja trochę co usłyszałam od teściowej - 3 ciąże przeszła i mówiła, że czuła się w każdej świetnie, zero mdłości i w ogóle. Więc chyba trzeba przyjąć, że każda ciąża jest inna. W jednej nie przestaje się słuchać szumu fal z muszlija np od samego początku nie mam nawet pół objawu. Żadnych mdłości, piersi może trochę większe, ale to w zasadzie jak przed okresem - nic nowego. Wszystko jest tak jak było, gdybym nie zrobiła testu to nawet nic by nie wskazywało na ciążę.
No ale podobno nie każda ciaża daje objawy więc się nie nakręcam.
Ale to tak łatwo powiedzieć, nie? Czasem przyjdzie moment, najdą myśli...
Jeśli to faktycznie ból, taki naprawdę ból, to warto wspomnieć o tym ginekologowi. A jeśli uczucie pełności, czy leciutkie jakby "parcie", albo na bokach brzucha takie czasem jakby lekkie spięcie, to na spokojnie, to wynika ze wzrostu macicy.Mnie tylko piersi bolą. W czasie gdy miała być @ miałam bóle podbrzusza i to mnie stresowało, nadal się zdarzają, ale nie codziennie. I nie mam apetytu
No właśnie też kwestia, że w sumie może się jeszcze dużo rozkręcić. Ponoć szczyt objawów jest 8-10 tc. właśnie.Ja w tym cyklu od owu nie miałam zadnych objawow pms , tak jak to zwykle bywalo, wiec czulam ze cos jest na rzeczyteraz podbrzusze od czasu do czasu pobolewa, piersi lekko wrazliwe, poki co nic wiecej, tez gdyby nie testy nie czuje ze to ciaza. Ale to dopiero 4+1 , w poprzedniej ciazy dolegliwosci zaczely mi sie jakos 8-10tc i trzymaly do 20 tc , nie moglam jesc, ciagle mialam mdlosci
![]()
Mnie z kolei sypało 4-5 tc., teraz mam taką drobnice, że jest ich dużo na twarzy, ale głównie ja je widzę, nikt więcej. Za to pocę się strasznie, więc ta skóra jest wiecznie mokraHej, fajnie, że jesteś
U mnie bez mdłości, nawet w sumie nie sądziłam, że mogłyby być tak szybkoZa to momentami dość mocno boli mnie podbrzusze, mam wielkie, tkliwe piersi (choć są dni, że wcale ich nie czuję) no i jestem ciągle zmęczona
A jak u Was z cerą? W okolicach spodziewanego okresu miałam wyjątkowo piękna, a teraz tendencja zdecydowanie spadkowa![]()
Podziel się: