reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Słuchajcie, też jestem już po wizycie. Maluszek 22mm, tętno 178/min ❤️, więc pięknie na tym etapie ciąży. 😍🥰 Wszystko super, nic się mam nie martwić. Idealnie planowo idziemy na ten moment.
Doktor jak się przełączał na pomiar tętna to niechcący na sekundę włączył dźwięk, więc dosłownie drobną chwileczkę niechcący usłyszałam serduszko (ja to chcący, ale lekarz niechcący włączył 🤪).
Także jestem już dużo spokojniejsza. 😊

Następna wizyta 22.12.2025.
No to super!! 🥰

Słuchajcie, też jestem już po wizycie. Maluszek 22mm, tętno 178/min ❤️, więc pięknie na tym etapie ciąży. 😍🥰 Wszystko super, nic się mam nie martwić. Idealnie planowo idziemy na ten moment.
Doktor jak się przełączał na pomiar tętna to niechcący na sekundę włączył dźwięk, więc dosłownie drobną chwileczkę niechcący usłyszałam serduszko (ja to chcący, ale lekarz niechcący włączył 🤪).
Także jestem już dużo spokojniejsza. 😊

Następna wizyta 22.12.2025.
super wieści, jeju siedzę teraz z szefową w biurze i mnie tak złapało na wymioty, że zaraz padnę. Dobrze, że zamówiła obiad to może jak zjem to mi przejdzie. Szefowa jakoś podświadomie ostatnio o mnie dba ;)

to ja mam taką samą i skierowanie na krzywą ;(
Właśnie mi lekarz odpisał, że trzeba zrobić. Może uda mi się podjechać jutro, a jak nie to poniedziałek. Ehh ciągle coś. Ale no moja dieta od urodzenia syna to tragedia, bardzo monotonna, jemu śniadanie i kolacje robię różnorodna, a ja jem tylko chleb z szynką

Dobra, dziewczyny - temat wątku prywatnego :)
Mamy już prawie wszystkie serca, czekamy jeszcze chwilę, ale proszę o głos, która chce należeć do grupy prywatnej, ja to odnotuję. I wydaje mi się, że jednak dobrym wymogiem jeszcze będzie, żeby osoby, które idą na grupę prywatną jednak sie udzielały, a nie, że jeden post do tej pory został dodany tu.
Tak więc: proszę o głosy, kto chce należeć do grupy i info, dla dziewczyn, które się nie udzielają, a chcą należeć do grupy: prosze zacząć się udzielać 😂
Ja poproszę !

Właśnie mi lekarz odpisał, że trzeba zrobić. Może uda mi się podjechać jutro, a jak nie to poniedziałek. Ehh ciągle coś. Ale no moja dieta od urodzenia syna to tragedia, bardzo monotonna, jemu śniadanie i kolacje robię różnorodna, a ja jem tylko chleb z szynką
ja właśnie teraz na prawdę w porządku się odżywiałam, przed ostatnim badaniem to tym bardziej dbałam żeby być wyspana itd. ja pójdę chyba dopiero w przyszłym tygodniu, po tym badaniu nie dam rady iść do pracy a wolne teraz u mnie to lekko nierealna sprawa.

reklama
Do góry