reklama
Też taką pijęJa piję lekką czarną (naprawdę lekką, parzę może 7 sekund)nic mi nie zastąpi earl greya
W obecnej sytuacji nie piję żadnej, bo czarna bez cukru mi nie wejdzie
LadyCaro
Fanka BB :)
no to ja tylko gorzkąTeż taką pijętyle, że lubię też taką słodziutka zimową, albo owocową gorzką
W obecnej sytuacji nie piję żadnej, bo czarna bez cukru mi nie wejdzie
Spytałam czata gpt i powiedział, że moja herbata jak parzę ją swoim sposobem to ma kofeiny tyle co 1 łyk kawy
nie no to wiadomo, że słaba i można pićno to ja tylko gorzką
Spytałam czata gpt i powiedział, że moja herbata jak parzę ją swoim sposobem to ma kofeiny tyle co 1 łyk kawy![]()
aagata96
Zaciekawiona BB
Ja również chętna!Dobra, dziewczyny - temat wątku prywatnego
Mamy już prawie wszystkie serca, czekamy jeszcze chwilę, ale proszę o głos, która chce należeć do grupy prywatnej, ja to odnotuję. I wydaje mi się, że jednak dobrym wymogiem jeszcze będzie, żeby osoby, które idą na grupę prywatną jednak sie udzielały, a nie, że jeden post do tej pory został dodany tu.
Tak więc: proszę o głosy, kto chce należeć do grupy i info, dla dziewczyn, które się nie udzielają, a chcą należeć do grupy: prosze zacząć się udzielać![]()
Następna wizytę u swojego ginekologa mam 11.12, a 9.01 prenatalne
Forestgirl
Zaciekawiona BB
Któraś pisała o problemach z zaparciami, już nie odp bo to było kilka stron temu ale mam radę! owsianka codziennie ( przeszłam to). Herbaty mówicie… pije herbę za herbą staram sie cienkie i słabe ale już mam ich dostć, pierwsza i druga wchodzą pysznie ale potem zaczyna się bunt na statku i teraz np. napiłabym sie czerwonego wina

Ja też poproszę do prywatnej grupy
Ja też poproszę do prywatnej grupy
koniczynka32
Aktywna w BB
Korzystając z okazji że nic mnie nie boli, nie mdli i jest chwilowo cudnie, wyrwaliśmy się na ostatnie zakupy przed Mikołajkami iiiiiiii uprosilam męża o KFC na samą myśl mi ślina wisi po kostki 
LadyCaro
Fanka BB :)
ja chyba przy okazji poniedziałkowej wizyty zażyczę sobie MaczkaKorzystając z okazji że nic mnie nie boli, nie mdli i jest chwilowo cudnie, wyrwaliśmy się na ostatnie zakupy przed Mikołajkami iiiiiiii uprosilam męża o KFC na samą myśl mi ślina wisi po kostki![]()
Oo dzięki spróbuję, czytałam też, że kiwi pomagaKtóraś pisała o problemach z zaparciami, już nie odp bo to było kilka stron temu ale mam radę! owsianka codziennie ( przeszłam to). Herbaty mówicie… pije herbę za herbą staram sie cienkie i słabe ale już mam ich dostć, pierwsza i druga wchodzą pysznie ale potem zaczyna się bunt na statku i teraz np. napiłabym sie czerwonego wina
Ja też poproszę do prywatnej grupy![]()
reklama
Ja właśnie się pochwaliłam koleżance, że mam sposób na motywację żeby schudnąćKorzystając z okazji że nic mnie nie boli, nie mdli i jest chwilowo cudnie, wyrwaliśmy się na ostatnie zakupy przed Mikołajkami iiiiiiii uprosilam męża o KFC na samą myśl mi ślina wisi po kostki![]()
Ciąża i podwyższony cukier działają jak złoto
A odchudzam się od dobrych kilku lat