reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Też taką piję :) tyle, że lubię też taką słodziutka zimową, albo owocową gorzką
W obecnej sytuacji nie piję żadnej, bo czarna bez cukru mi nie wejdzie
no to ja tylko gorzką :D
Spytałam czata gpt i powiedział, że moja herbata jak parzę ją swoim sposobem to ma kofeiny tyle co 1 łyk kawy 😅

Dobra, dziewczyny - temat wątku prywatnego :)
Mamy już prawie wszystkie serca, czekamy jeszcze chwilę, ale proszę o głos, która chce należeć do grupy prywatnej, ja to odnotuję. I wydaje mi się, że jednak dobrym wymogiem jeszcze będzie, żeby osoby, które idą na grupę prywatną jednak sie udzielały, a nie, że jeden post do tej pory został dodany tu.
Tak więc: proszę o głosy, kto chce należeć do grupy i info, dla dziewczyn, które się nie udzielają, a chcą należeć do grupy: prosze zacząć się udzielać 😂
Ja również chętna!🙋🏼‍♀️ ostatnie dni się nie odzywam, bo samopoczucie tragedia i właściwie przesypiam całe dnie🤢😮‍💨 ale czytam na bieżąco i mam nadzieję, że zaraz poczuje się lepiej i wrócę do udziału w naszym wątku🤗
Następna wizytę u swojego ginekologa mam 11.12, a 9.01 prenatalne 👋

Któraś pisała o problemach z zaparciami, już nie odp bo to było kilka stron temu ale mam radę! owsianka codziennie ( przeszłam to). Herbaty mówicie… pije herbę za herbą staram sie cienkie i słabe ale już mam ich dostć, pierwsza i druga wchodzą pysznie ale potem zaczyna się bunt na statku i teraz np. napiłabym sie czerwonego wina🙄🫣🥲

Ja też poproszę do prywatnej grupy:)

Któraś pisała o problemach z zaparciami, już nie odp bo to było kilka stron temu ale mam radę! owsianka codziennie ( przeszłam to). Herbaty mówicie… pije herbę za herbą staram sie cienkie i słabe ale już mam ich dostć, pierwsza i druga wchodzą pysznie ale potem zaczyna się bunt na statku i teraz np. napiłabym sie czerwonego wina🙄🫣🥲

Ja też poproszę do prywatnej grupy:)
Oo dzięki spróbuję, czytałam też, że kiwi pomaga :)

reklama
Korzystając z okazji że nic mnie nie boli, nie mdli i jest chwilowo cudnie, wyrwaliśmy się na ostatnie zakupy przed Mikołajkami iiiiiiii uprosilam męża o KFC na samą myśl mi ślina wisi po kostki 😂
Ja właśnie się pochwaliłam koleżance, że mam sposób na motywację żeby schudnąć :)
Ciąża i podwyższony cukier działają jak złoto 😂 wróciłam do domu, poszłam na spacer (gdzie nigdy mi się nie chce) zjadłam marna sałatkę a w ogóle jakoś mnie nie ciągnie do tego co zawsze 😂😂😂
A odchudzam się od dobrych kilku lat 😂 teraz mam poczucie, że dopiero schudnę.

Do góry