reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Już podopisywałam :)
Mam nadzieję, że nie jesteście złe, że czasem co mi się pominie, bo też nie zawsze jestem na bieżąco na forum i tak. Ale staram się!
Do prywatnej grupy nie zapisało się kilka dziewczyn, które do tej pory się udzielały, więc będę czekać z utęsknieniem 😅

Po jakim czasie taka różnica robi się idealna?🫣🫣😅
U nas chyba od początku było na prawdę fajnie. Syn miał równo dwa latka jak się urodziła córka. Od początku on był bardzo troskliwy, zawsze się chciał nią opiekować, wiadomo kryzysy bywają do dziś ale w ogień by za sobą wskoczyli.
Chyba najgorzej było jak było w wieku 4 i 2 lata, bo jeden chciał dużo uwagi, druga bunty wszelakie, ale tak ogólnie na prawdę bardzo wygodnie było mieć ich z taką różnicą wieku.
Młodsze dziecko trochę szybciej „dojrzewa” 😂😂😂 bo wiadomo synek malutki pierwsze dziecko matka zasady żadnych słodyczy, żadnych bajek itd a jednak córka szybko wpadła w towarzystwo starszego brata i wszystko mogła dużo szybciej niż on :)

Oj, można o wszystko 😅
Szkoda, ja mam nadzieję, że ta zostanie taka jak jest :)w poprzedniej ciąży też miała fajną ekipę i właśnie nikt się nie obrażał, ale też nikt nikogo nie obrażał. Każda była inna, jedna większa, druga mniejsza, jedna zafiksowana na ciąży l, druga byle przetrwać, nawet o wyprawki żadnych zgrzytów- każda doradzała ale finalnie wszyscy robili jak chcieli jedni używane, drudzy wszystko nowe. Itd no serio grupa idealna oby tu też tak zostało :)

Jeju dziewczyny przegięłam zsiadłam tyle barszczu czerwonego, że chyba nigdy tyle nie zjadłam na raz. Śmiałam się, że miseczkę ale co już miałam połowę to szłam dolewać kolejną porcję i finalnie to chyba z 4 miski zjadłam.
Idę teraz na długą kąpiel niech mi się to ułoży zanim zacznie mnie żołądek boleć 😂

reklama
Do góry