sarah98765
Zaangażowana w BB
JaDziewczyny czy któraś z Was jest z okolic Ostrowa Wielkopolskiego, Oleśnicy, Wrocławia?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
JaDziewczyny czy któraś z Was jest z okolic Ostrowa Wielkopolskiego, Oleśnicy, Wrocławia?![]()
Ja jestem z OstrowaDziewczyny czy któraś z Was jest z okolic Ostrowa Wielkopolskiego, Oleśnicy, Wrocławia?![]()
Jaobecnie mieszkam pod Wrocławiem od strony Oleśnicy
Ja jestem z Ostrowa![]()
Ja też chcę tam rodzićSuper, ja pochodzę z Wrocławia, mam zamiar rodzić w Oleśnicy, a mieszkam w Ostrzeszowie![]()
Oo hej, ja mam kilka km do OswJa jestem z Ostrowa![]()
Termin mamy podobny, więc jeśli będziesz rodzić w ostrowie to może spotkamy się na porodówceOo hej, ja mam kilka km do Oswdo jakiego lekarza chodzisz ?
Patrzę, że mamy termin na ten sam dzień. Ale hit !Super, ja pochodzę z Wrocławia, mam zamiar rodzić w Oleśnicy, a mieszkam w Ostrzeszowie![]()
Ja prowadzę tam ciążę. Teraz 15ego mam tam 2 wizytę. Jeśli chodzi o lekarza i położną to dostajesz losowego który akurat jest tego dnia w przychodni, ale tam przyjmują tylko lekarze i położne które pracują na oddziale więc to jest fajne i mnie przekonało.Ja też chcę tam rodzićw środę pierwsza wizyta w KOC Oleśnica, idę na szpiegi
(chcę też tam prowadzić ciążę, zobaczę czy lekarka będzie ok)
Jasne ale z czasem u mnie słabo naraziedobra, już tak niewiele niezapisanych dziewczyn zostało, że po prostu zapytam nickami:
Dajcie znać czy chcecie zaproszenie do wątku prywatnego. Jeśli nie - to luzik. Tylko powiedzcie
@Inek97
@ewkm
@angellla
@Misiactwo
@Sunflowerxxx
O widzisz, a ja jak dzwoniłam to sobie wybrałam do kogo chcę. Ale faktycznie mogą mi w środę powiedzieć, że potem będzie to losowy lekarz. Ja będę cisnąć, aby to była ta sama osoba jeśli mi podpasuje, ale zobaczymy czy będzie się dało tak zrobić.Ja prowadzę tam ciążę. Teraz 15ego mam tam 2 wizytę. Jeśli chodzi o lekarza i położną to dostajesz losowego który akurat jest tego dnia w przychodni, ale tam przyjmują tylko lekarze i położne które pracują na oddziale więc to jest fajne i mnie przekonało.