8 lat temuDawno miałaś ostatnie cc?
Bardzo mi przykro…
reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
przykro miU nas pęcherzyk w bliźnie po cięciu... Jutro muszę wstawić się na szpital
Bardzo mocno trzymam za was kciukii mam nadzieję, że będzie tak pięknie u was do końca
![]()
panna_anna
O kurczę to już dawno.. Nie wiedziałam że w ogóle są takie przypadki. ;(8 lat temu
Bardzo mi przykro...U nas pęcherzyk w bliźnie po cięciu... Jutro muszę wstawić się na szpital
Bardzo mocno trzymam za was kciukii mam nadzieję, że będzie tak pięknie u was do końca
![]()
sarah98765
Początkująca w BB
Tak mi przykro.U nas pęcherzyk w bliźnie po cięciu... Jutro muszę wstawić się na szpital
![]()
Trzymaj się i zdrowia
Tralalala25
LadyCaro
Zaangażowana w BB
ale to zdjęcie mogłaś jeszcze mniejsze daćSprzatalam teraz szafe i znalazlam jednego niedobitka, no nie moglam sobie odmowicpierwszy raz wyszedl mi dye stealer
![]()
Karo30
Zaciekawiona BB
Ja też jestem w 3 ciąży, teraz mam 5+6 i mam wrażenie takiego balonika w podbrzuszu a dodatkowo wzdęcia też bardzo dają o sobie znaćno wlasnie jestem ciekawa, bo mialam juz 2 ciaze, ktore dlugo trwaly, wiec przy 3 macica juz chyba tez szybciej sie rozciaga
Tralalala25
o shit ale niewyrazne xdale to zdjęcie mogłaś jeszcze mniejsze dać![]()
reklama
Tralalala25
Podziel się: