reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

U nas rodzina czeka od dawna na „rozwój” sytuacji ;) bo po ślubie jesteśmy ponad 8 lat a w związku z 15🤗 ale jakoś nie garnęliśmy się… zawsze były jakieś wymówki. Dzisiaj teściowie wpadli z niespodziewaną wizytą i powiem szczerze, że delikatnie skręcało nas żeby powiedzieć ale to chyba jednak na szybko… Jutro USG, zobaczymy co dalej😊☺️
Czekacie z informacją do 2 trymestru czy okolice Mikołajek?:)
ja jeśli chodzi o najbliższą rodzinę to czekam do usg + serce.
A dalsza rodzina i znajomi po teście Pappa

reklama
Ja też czekam, chciałabym do świąt, liczę że wyniki nifty dostanę przed świętami, może się uda szybko. Aż się boję prenatalnych, przy poprzedniej ciąży po badaniach krwi miałam wysokie ryzyka t13 i t18 w granicach 1:100, co przeżyłam to wiem tylko ja i mąż. Straszne wspomnienia. A niestety liczę się z tym że może być podobnie

Dobry wieczór wszystkim 🥰

Mi na drugiej becie Pani powiedziała, że następny raz jak się potwierdzi to mnie zaprasza bez kolejki - miałam taki mindfuck o co jej chodzi, że myślałam ładną chwilę... nie jestem stara przecież 🙈

Ja z OM 01.07, jesteśmy po wizycie serduszkowej 💕 druga wizytę mamy 21.11, z usg ciąża starsza o 2 dni, ale już zostanę z Wami 😁
Jeszcze ja proszę o wpisanie na pierwszej stronie. Dzięki! 🌼

Do góry