reklama
daariaa9
Fanka BB :)
Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje 
Domyślam się jak przerażona musiałaś się obudzić
na szczęście to tylko sen i tak trzeba sobie tłumaczyć
bo wszystko to odpowiedź na nasze obawy czy pragnienia. Mi kilka dni po owulacji śniło się, że miałam plamienie implantacyjne, bo tak bardzo chciałam, żeby się udało
Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje![]()
NowyStart
Zaciekawiona BB
Boisz się bardzo i stąd takie sny.Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje![]()
Mi sie kilka dni temu snilo chyba poronienie, wyleciala ze mnie "krwawa kula" potem zobaczylam mojego doktorka. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze jestem w ciazy, chodz tak podejzewalam. Tez nie wiem co myslec o tym snie...Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje![]()
PasiastyOgon
Moderator
Hej, nieśmiało się przywitam, dzisiaj dopiero test zrobiłam i jest delikatna kreseczka
więc jeszcze ostrożnie podchodzę, czekam na wynik bety. U mnie termin z om wychodzi dopiero ma 27.07 
Jest nas już 6 w domu, mamy 4 dzieci.
Najmłodszy ma 11 miesięcy. Czy są tu jeszcze jakieś mamy wielodzietne?
Jest nas już 6 w domu, mamy 4 dzieci.
@hakunam trzymamy kciuki!!
@hakunam Powiedzonka dzisiaj.Samych pozytywnych wiadomości Ci życzę.
Dzięki dziewczyny! Wizyta dopiero po 17, trochę się stresuje, ale chyba bardziej cieszę. Bardzo liczę na to, że USG mi jakoś "urealni" ciążę i w końcu w nią uwierzę i poczuję. Na razie jest tylko w mojej głowie, na chłodno
Hej, zapraszamy! Imponująca rodzinkaHej, nieśmiało się przywitam, dzisiaj dopiero test zrobiłam i jest delikatna kreseczkawięc jeszcze ostrożnie podchodzę, czekam na wynik bety. U mnie termin z om wychodzi dopiero ma 27.07
Jest nas już 6 w domu, mamy 4 dzieci.Najmłodszy ma 11 miesięcy. Czy są tu jeszcze jakieś mamy wielodzietne?
![]()
Co do snów - mnie przy staraniach snilo się, że kot mi zasikał kołdrę w okolicach brzucha w nocy
reklama
LadyCaro
Zaangażowana w BB
Mam podobnie, w ogóle do mojej głowy to nie dociera i liczę, że jak zobacze kropkę na ekranie to coś mi przeskoczy w głowieDzięki dziewczyny! Wizyta dopiero po 17, trochę się stresuje, ale chyba bardziej cieszę. Bardzo liczę na to, że USG mi jakoś "urealni" ciążę i w końcu w nią uwierzę i poczuję. Na razie jest tylko w mojej głowie, na chłodno![]()
Podziel się: