reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje 😥

Domyślam się jak przerażona musiałaś się obudzić :( na szczęście to tylko sen i tak trzeba sobie tłumaczyć🙏🏻 bo wszystko to odpowiedź na nasze obawy czy pragnienia. Mi kilka dni po owulacji śniło się, że miałam plamienie implantacyjne, bo tak bardzo chciałam, żeby się udało🙈
Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje 😥

Boisz się bardzo i stąd takie sny. 😥 Jeśli mogę coś poradzić... Postaraj się dziś sobie zrelaksować, zrobić też dziś coś dla siebie w wolnej chwili. Spokój i relaks w ciąży jest bardzo ważny. I staraj się za dużo nie przejmować tym snem. To tylko sen. ❤️ Dzidziuś rośnie i nic nie zwiastuje, żeby coś miało być nie tak.

Mi sie kilka dni temu snilo chyba poronienie, wyleciala ze mnie "krwawa kula" potem zobaczylam mojego doktorka. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze jestem w ciazy, chodz tak podejzewalam. Tez nie wiem co myslec o tym snie... 😧

Hej, nieśmiało się przywitam, dzisiaj dopiero test zrobiłam i jest delikatna kreseczka 😉 więc jeszcze ostrożnie podchodzę, czekam na wynik bety. U mnie termin z om wychodzi dopiero ma 27.07 😉
Jest nas już 6 w domu, mamy 4 dzieci.😅 Najmłodszy ma 11 miesięcy. Czy są tu jeszcze jakieś mamy wielodzietne?😆

@hakunam Powiedzonka dzisiaj. 😊 Samych pozytywnych wiadomości Ci życzę.

Tak, powodzonka dzisiaj @hakunam 🤞🩷
Dzięki dziewczyny! Wizyta dopiero po 17, trochę się stresuje, ale chyba bardziej cieszę. Bardzo liczę na to, że USG mi jakoś "urealni" ciążę i w końcu w nią uwierzę i poczuję. Na razie jest tylko w mojej głowie, na chłodno 🤷🏼‍♀️🫣

Hej, nieśmiało się przywitam, dzisiaj dopiero test zrobiłam i jest delikatna kreseczka 😉 więc jeszcze ostrożnie podchodzę, czekam na wynik bety. U mnie termin z om wychodzi dopiero ma 27.07 😉
Jest nas już 6 w domu, mamy 4 dzieci.😅 Najmłodszy ma 11 miesięcy. Czy są tu jeszcze jakieś mamy wielodzietne?😆
Hej, zapraszamy! Imponująca rodzinka 😁

Co do snów - mnie przy staraniach snilo się, że kot mi zasikał kołdrę w okolicach brzucha w nocy 🙄 Freud by się usmial 🫣

reklama
Dzięki dziewczyny! Wizyta dopiero po 17, trochę się stresuje, ale chyba bardziej cieszę. Bardzo liczę na to, że USG mi jakoś "urealni" ciążę i w końcu w nią uwierzę i poczuję. Na razie jest tylko w mojej głowie, na chłodno 🤷🏼‍♀️🫣
Mam podobnie, w ogóle do mojej głowy to nie dociera i liczę, że jak zobacze kropkę na ekranie to coś mi przeskoczy w głowie 😂

Do góry