gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
mialam robic tatuaz, potem sie rozchorowalam, inne sprawy byly i ciagle sie nie moge zdecydowac co chce sobie zrobic. co myslicie o czyms takim?
yinyang on Flickr - Photo Sharing! (nie moge wkleic tego zdjecia bo autor zastrzegl)
wlasnie w takim miejscu bym chciala, ale taki symbol?
chyba bardziej cos takiego
tylko z tymi chinskimi napisami to ja bym chyba wolala jednak wiedziec co tam napisane;-)
a tak z ciekawosci, jakie kolorki sa waszymi ulubionymi?a ktorych nie lubicie?
macie tak ze nie czujecie sie dobrze jak np sciany sa pomalowane na jakis kolor?
A ja ostatnio mam fisia na punkcie ładnej, zdrowej skóry. Moj ostatni przebój to Nivea Q 10 - to o tyle zaskakujące, że nie lubię generalnie Nivea, poza tym stosowalam wiele bardziej wyrafinowanych kosmetykow, ale nigdy nie mialam takiej ładnej skóry jak teraz

Co do kolorów, to ja mam wiele ktore uwielbiam i wiele ktorych nie lubię. Ale nic więcej nie napisze, bo ostatnio coś mi się w tej materii zmienia. Dotychczas lubiłam żywe, egzotyczne kolory, a ostatnio bardziej wpadają mi w oko stonowane. Przepadam za niebieskim. Ale o kolorach to w ogole trudno rozmawiac, bo jest tyle odcieni.... Kolor kolorowi nierówny i do różnych rzeczy inne odcienie bym zastosowała.
A może napiszcie jakie lubicie kosmetyki?
Ja podam moje top 10 później, bo musze isc na spacer