Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a Emilka spi w dzień dwa razy po 1,5h. wczoraj czytałam w necie coś o śnie dzieci i pusty smiech mnie ogarnął jak przeczytałam, że noworodek przesypia nawet 22h na dobę. hehe Emilka jako noworodek w nocy fakrtycznie czasem spała 12h ale przewaznie ok 10h w dzień to olaboga, drzemki miała 20minutowe i godzina albo dwie niemowlęcej aktywności. tak więc ona chyba taka jest, niestety. czas się w końcu z tym pogodzić
na razie pójdę pewnie do jakiegoś sklepu, ale rozglądam się też za pracą w transporcie, w końcu tyle lat się kształciłam, że przydałoby się ruszyć coś w tym temacie.
mam nadzieję, że się wciągniesz w forum i zostaniesz już z nami na zawsze
dwa razy takie jak głowa Emilii
nie wiem jak ja chodziłam i się nie wywracałam

Wasze dzieciaki też tak mają? Ile tak mniej więcej dziecko bawi się pchaczem?
no chyba, że jest mało odpowiedzi to wtedy widzisz wszytskie ( w sensie ostatnią stronę) nad oknem odpowiedzi

tak tak ten czas tak szybko biegnie
najtrudniejsze pierwsze dni, do kuzynki tez dzwoniłam przez pierwsze 3 dni jak zaczęła się opiekować moim skarbem, później też już przestałam, ale łatwe to nie jest, najważniejsze żebyś miała zaufanie do osoby, która ma się zająć Twoim dzieckiem. Mój synuś jest przyzwyczajony do tego, że wychodzę nie robi scen, płaczów itp więc też mi jest łatwiej, nie wiem czy by mi serce nie pękło, gdyby płakał strasznie jak wychodzę.