koloberrr my myslimy o chrzcinach ale dopiero w kwietniu lub w maju jak bedziemy na urlopie w Polsce, w zadnej knajpie robic nie bedziemy - szkoda kasy, tylko w domu u rodzicow
kasica ja walczylabym o 13 pensje i gdyby chcieli zlikwidowac moje stanowisko, to walczylabym zeby mnie nie przesuneli na jakies gorsze stanowisko, nie wolno sie poddawac. Ja wracam do pracy za trzy i pol tygodnia ale mi sie nie chce :-(
paprotna wesele na 40 osob w domu

, rozumiem ze tesciowa zaoszczedzic chciala. Czekolada, pepsi ehh jak ja ci zazdroszcze
zonka moja spi tylko po 30 min, wiec jak jej sie zdarzy raz na miesiac ze spi ponad godzine to ja juz chodze do niej i zagladam czy wszystko ok, no ale jak juz spi dlugo w dzien to potem walcze z nia do polnocy bo nie chce spac tylko chce sie bawic
Nati Bylas z dwojka dzieci caly dzien i jeszcze masz sily na cwiczonka

Ja drugi fotelik tez kupie z Maxi-Cosi. Tylko nie wiem kiedy nalezy dziecku zmienic fotelik na wiekszy.
sss16 moja malo mowi, przewaznie piszczy, steka,jeczy albo sie drze. Czasami mowi dadada, adada lub cos w tym stylu. Ja na razie nie mysle kiedy zacznie chodzic tylko kiedy zacznie raczkowac albo chociaz sama siedziec
SSS16 robisz ta brzydka rzecz na P... ogladajac galerie innych

U mnie kolejny dzien marudy, jakos ostatnio niedobra jest ta moja Lena, czesto placze,wscieka sie ehh juz nie mam sily , naprawde. Juz tak sobie nawet mysle, ze dobrze ze wracam do pracy, przynajmniej sobie odpoczne od tych wrzaskow, niech sie maz meczy;-) Teraz sie chwilowo bawi i ani mysli isc spac, no tak to dopiero 21:-(
Dziewczyny , powiedzcie mi kiedy nalezy zmienic fotelik na wiekszy? Patrzy sie na wage czy jak glowka wystaje ze starego fotelika? Ja mam wrazenie ze jej jest w nim juz nie wygodnie.