zońka
Fanka BB :)
kemyt, ja tez uwielbiam jasne przestrzenie, białe meble itp. Ale mieszkanie jest raczej w drewnie, właśnie brązy i beże i nie wiem co teraz. Jakbym mogła wszystko od nowa zrobic to bym tez dzis miała jasne nowoczesne wnetrze. Poza tym jak bazą będą białe meble to wiem, że moga być dodatki inne niz różowe. No ale zobaczymy. ja to w ogóle nie mam zmysłu do urzadzania, co innego ubrac sie, połączyc ciuchy ze soba, ale urządzic wnetrze?masakra. A Wy przy urządzaniu domu korzystaliście z pomocy projektanta wnętrz czy sami?
dużo myslałam jak to bedzie ale poszło gladko, to dobrze. A to, że przesyoia noce to wow
tak bym chciala zeby Emilka wstawała chociaż raz i spała w nocy 11h:-( to u nas najwieksza zmora, ten jej sen - a raczej jego brak. Chociaż teraz kładę ją na boku i już mi się tak nie rozbudza, że muszę ją nosić. Ale wstaje na jedzeie 3 razy i może by pospała dłużej niż do 5, ale jak spać skoro o 5 się w kuchni garami tłuką, gadają w przedpokoju, trzaskają drzwiami:-( ehhh nie chcę się znowu nakręcać.
na zabawki chcę taki regał
Oby obyło się tym razem bez szpitala. Naprawdę z całego serca Ci życzę.