Dziewczyny ja na chwilke,tesciowa przyjechala bo ja za kilka godzin jade po towar,a niania przyjdzie przed poludniem.bylam dzisiaj na pedicure i oczywiscie za szybko zalozylam buty i paznokcie na nowo do malowania,pisalam Wam ze mam problem ze stopami i juz je jakos powoli doprowadzilam do ladu tak wiec musialam postawic kropke nad i wlasnie u kosmetyczki.
Jeszcze musze napisac plan dnia Wiktorka i co ma mu robic do jedzonka a juz padam na twarz.najgorszy dzien przed wyjazdem nie ma chwili wytchnienia.
Dziewczyny chorych malszkow trzymam kciuki zeby szybko choroby uciekly .
Dziewczyny nie spiacych w nocy maluszkow,oczywiscie przespanych nocy sobie tez tego zycze
Niejadkow,zeby zaczely jesc i tak dalej
Tesciowa mnie nie zszokowala niczym bo z nia nie gadalam prawie,poszlam wieszac 2 kosze prani,zrobilam kolacje i zjedlismy,powiedzialam co ma robic do poludnia i dobranoc..najgorzej ze w nocy sie z nia widze jak maly sie przebudza i ona mi cos gada ze moze cos go boli a oczywiscie skutkiem tego zawsze bylo dluzsze usypianie,a nie na drugi boczek kilka lykow wody i lulu.ile bym nie mowila zeby sie nie odzywala to i tak zawsze jest to samo.dobrze to uwazajcie na siebie pa pa
Jeszcze musze napisac plan dnia Wiktorka i co ma mu robic do jedzonka a juz padam na twarz.najgorszy dzien przed wyjazdem nie ma chwili wytchnienia.
Dziewczyny chorych malszkow trzymam kciuki zeby szybko choroby uciekly .
Dziewczyny nie spiacych w nocy maluszkow,oczywiscie przespanych nocy sobie tez tego zycze
Niejadkow,zeby zaczely jesc i tak dalej
Tesciowa mnie nie zszokowala niczym bo z nia nie gadalam prawie,poszlam wieszac 2 kosze prani,zrobilam kolacje i zjedlismy,powiedzialam co ma robic do poludnia i dobranoc..najgorzej ze w nocy sie z nia widze jak maly sie przebudza i ona mi cos gada ze moze cos go boli a oczywiscie skutkiem tego zawsze bylo dluzsze usypianie,a nie na drugi boczek kilka lykow wody i lulu.ile bym nie mowila zeby sie nie odzywala to i tak zawsze jest to samo.dobrze to uwazajcie na siebie pa pa
gratuluję dostania pracy, bo to takie czasy, że takiej rzeczy trzeba gratulować, że Ci sie udało tak od razu to jestem w szoku, różnie to bywa naprawdę, mojego męża siostra 'szuka' pracy już od grudnia
nieźle.