Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Liluli mię przejmuj się, ja też. A ten cały tydzień mam pełen w gościach. Chyba nigdy nie uda mi się wprowadzić regularnego trybu dnia ale zauważyłam ze synuś już wcześniej robi się marudny bo chce się kąpać i spać. I już do 22.20 śpi.
Serdecznie polecam! Wrzucam screenshot bo tak łatwiej- sałatka szybka (najdłużej gotuje się komosa, 8 min) i meeega sycąca co jest dobrą opcją jak się nie ma czasu na częste jedzenie
Ja zrobiłam bez tego sosu, bo już na tym etapie była pyszna i pestek dyni nie miałam. miałam na kolację w jeden dzień i lunch na następny
Ja dziś 30 przysiadów i trochę ćwiczeń na uda. Z przerwami , bo prezeska wzywała
Z jedzieniem co popadło, na jutro mam krem z dyni z pestkami to będzie lżej.
Hej Dziewczyny ja dzisiaj po 30 brzuszkow skosnych+ posladki mel b, mam w planach jeszcze uda mel b
A wczoraj za to mialam nieodkladalne dziecko i cwiczen 0, do tsgo na kolacje kfc